ITDS assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor ITDS? Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors. ITDS maakt gebruikt van LTP en PiCompany. Daarom kan je met dit oefenpakket beide testen perfect voorbereiden!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

PiCompany oefentoets

Probeer een gratis PiCompany oefentoets.

Financiële dienstverleners laten excelleren, daar is ITDS goed in. Ze zijn hét adviesbureau voor financiële dienstverleners.

ITDS als werkgever

Hier werken, betekent het anders aanpakken. Immers, je wilt grote merken verder helpen in die dienstverlening. Daarom moet je het in je hebben om altijd beter te willen zijn, jezelf te willen overtreffen. Hier wordt dan ook veel aandacht gegeven aan het up-to-date houden van kennis. Zodat je altijd bekend met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Daardoor kan je de klanten nog betere oplossingen bieden.

Om jezelf te motiveren om buiten jouw comfortzone te stappen, wordt er ook veel geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt daarom een persoonlijk leerplan. Werken bij IDTS betekent dat de lat hoog ligt. Maar je krijgt voor jouw inzet en inbreng ook veel terug. Je kan rekenen op een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een tal van mogelijkheden om te groeien in jouw vakgebied.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook jezelf overtreffen en elke dag de beste kwaliteit leveren? Solliciteer dan bij ITDS. De eerste stap is het indienen van een online sollicitatie. Ziet ITDS voldoende aanknopingspunten om met jou een gesprek aan te gaan? Dan word je gebeld door een recruiter voor een telefonische kennismaking. Is dit gesprek goed bevallen?

Online assessment

Het online assessment bestaat uit een LTP test en een persoonlijkheidstest. De capaciteitentest is erg belangrijk want als je deze niet haalt, lig je uit het sollicitatieproces. Daarom moet je hier dus goed voor oefenen. De persoonlijkheidstest vul je in zoals je bent. Probeer niet te liegen of “wenselijke” antwoorden te geven. Daar heb je alleen maar last van als je verder komt in het proces of de baan krijgt.

Assessment dag

Tijdens de assessment dag van ITDS krijg je in de ochtend twee cases die je moet maken. Eén case maak je individueel en de andere case maak je in groepsverband. Zo wordt niet alleen je eigen manier van werken beoordeeld maar ook hoe je werkt in groepsverband.

De uitwerkingen van de case presenteer je daarna aan de selectiecommissie. De selectiecommissies beslist of je door mag naar het middaggedeelte van de selectiedag. In de middag krijg je een aantal interviews. Je krijgt dan niet alleen de kans om jezelf te presenteren, maar je kan ook vragen stellen aan mogelijke toekomstige collega’s.

Laatste gesprek

Is ITDS overtuigd dat je past binnen hun organisatie? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure bij IDTS. Dat is een gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een HR-manager. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Hierna kun je beginnen met werken bij deze consultant.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge