Kennedy van der Laan assessment

Moet jij een assessment maken voor KvdL? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Kennedy van der Laan is een onafhankelijk Nederlands kantoor met meer dan 100 advocaten. Ze opereren vanuit het maatschappelijk perspectief en de specifieke context klanten.

Kennedy van der Laan als werkgever

Advocatuur kan ingewikkeld zijn. Maar bij Kennedy van der Laan is dat niet het geval. Sinds de oprichting zijn ze vastbesloten om de advocatuur niet ingewikkeld te maken. Daarom werken ze op een professionele, pragmatische en betrokken manier. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een onafhankelijk kantoor met 220 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten.

Ga je aan de slag bij Kenny van de Laan? Dan moet je hard werken en lange dagen maken. Daarvoor in ruil werk je wel in een inspirerende werkomgeving met een informele werksfeer. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor Kennedy van der Laan? De eerste stap om dat te bereiken is het invullen van een online sollicitatieformulier. Je vult hier alle benodigde gegevens in. Op basis van jouw gegevens word je uitgenodigd voor een gesprek. Zorg dus dat jouw motivatiebrief perfect is.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek heb je met een recruiter en iemand van jouw toekomstige afdeling. Als het gesprek goed gaat, worden jouw gegevens gecontroleerd. Daarvoor wordt een onafhankelijke partij gebruikt die alles controleert. De volgende stap is het maken van het online assessment van Kennedy van der Laan.

Online assessment

Dit assessment bestaat uit en persoonlijkheidstest, capaciteitentest en een opdracht. De PiCompany test toetst verschillende vaardigheden. Meer hierover onderaan deze pagina. De opdracht wisselt. Het is goed je voor te bereiden op verschillende soorten opdrachten. Denk dan aan: een case interview, groepsopdracht of een rollenspel. Je kan altijd van tevoren informeren wat er van je verwacht wordt.

Laatste gesprek

Als alles goed gaat, krijg je een volgend gesprek. Dat is met een medewerkers en de partners. In dit gesprek zul je de partners moeten overtuigen dat je een goede keus bent. Zijn zij ook overtuigd van jouw kunnen, motivatie, drijfveren en persoonlijkheid? Dan kun je daarna onderhandelen over het aanbod en kun je aan de slag bij dit kantoor.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge