Intertrust oefenen

Moet jij een assessment maken voor Intertrust? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

Werkzaam zijn bij de marktleider in trust, fund en corporate services, dan kun je aan de slag bij Intertrust.

Intertrust als werkgever

Intertrust is een internationale organisatie die klanten begeleidt bij de juridische en financiële aspecten van het internationaal zaken doen. Hier is er veel diversiteit, zowel in de werkzaamheden als in jouw collega’s. Want Intertrust is gevestigd in 29 landen. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door professionaliteit en het leveren van kwaliteit.

Als je hier gaat werken, krijg je ook veel verantwoordelijkheid. Je krijgt namelijk de zeggenschap over 30 tot 50 klanten. Er zijn veel kansen om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Je kan jezelf specialiseren in je vak door middel van trainingen en opleidingen. Dit doe je aan de Intertrust Academy. Daarnaast kan je een tijd in het buitenland werken.

Sollicitatieprocedure

Wil je internationaal zakendoen? Vul dan eerst het online sollicitatieformulier in. Je vult jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. Ook kan je meteen jouw CV en je motivatie bijvoegen. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen.

Eerste gesprek

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie? Dan word je uitgenodigd voor gesprek. Laat je een goede indruk achter? Dan ga je door naar de volgende ronde in de sollicitatieprocedure. Dit is het maken van een online assessment.

Assessment

Het LTP assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert. Er zijn tegenwoordig twee versies van de LTP test. Let dus goed op welke test je moet maken. De meeste mensen moeten de LTP online maken. Die bestaat uit:

Ons LTP oefenpakket is de perfecte bereiding op zowel de LTP online áls de LTP g-test. Daarmee haal jij jouw beste score.

Tweede gesprek

Dan krijg je een uitnodiging voor een tweede gesprek. Dit voer je met de manager van de afdeling waarop je zou kunnen komen te werken. Was dit ook weer positief? Dan volgt een afsluitend gesprek waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken en je eventueel een aanbod krijgt. Hierna kun je beginnen met werken bij dit kantoor.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Intertrust oefenen voor 34,99