Kirkman Company assessment

Moet jij een assessment maken voor Kirkman? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

LTP oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Kirkman Company, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Kirkman assessment test te oefenen.

Kirkman CompanyBij Kirkman Company zorg je voor succesvolle transformaties van publieke en private organisaties.

Kirkman Company als werkgever

Ga je werken bij Kirkman Company? Dan mag jezelf een KC’er noemen. Een KC’er kenmerkt zich door een professionele houding, leert door te doen en blijft zichzelf ontwikkelen. Als je hier werkt, ga je regelmatig op gesprek bij diverse klanten. Je hebt verschillende projecten onder je hoede en je werkt in een dynamische omgeving. Je moet snel schakelen tussen verschillende opdrachten. Daarom heb je een open houding voor nieuwe ideeën of feedback.

Het is belangrijk dat je altijd probeert jouw werk te verbeteren. Dus heb je passie voor je werk, focus op resultaat en geloof je dat jij de wereld kunt veranderen in een veiligere plek. De wetenschap staat nooit stil. Daarom wordt ook verwacht dat jij je blijft ontwikkelen en blijft leren op jouw vakgebied. Hierdoor kun je altijd het beste in je naar boven halen en de beste resultaten leveren.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook een KC’er worden? De eerste stap is het maken van een korte vragenlijst of jij het in je hebt om een KC’er te worden. Hierna word je gebeld door een recruiter en volgt er een kort kennismakingsgesprek. Hierna kun je jouw CV en je motivatie toesturen.

Eerste gesprek

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.. Is dit gesprek goed verlopen? Dan word je door de recruiter uitgenodigd voor een tweede gesprek. In dit gesprek bespreek je samen de mogelijkheden binnen Kirkman.

Het assessment

Hierna moet je het LTP assessment maken. Dit bestaat uit een capaciteitentesten en een persoonlijkheidsanalyse. Het assessment maak je vaak online. Als het e-assessment goed is verlopen, volgt de assessment dag. In teamverband moet je een case oplossen en presenteren. Probeer dit te doen volgens de Kirkman-wijze. Hierover kan je meer vinden op hun website.

Laatste gesprek

Als je alles goed hebt afgerond, word je uitgenodigd voor het laatste gesprek. Daarin bespreek je de voorwaarden van jouw nieuwe contract. Hierna volgt er een aanbod waarna je kunt starten bij deze consultant.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99