Bij Kirkman Company zorg je voor succesvolle transformaties van publieke en private organisaties.

Kirkman Company als werkgever

Ga je werken biKirkman Company? Dan mag jezelf een KC’er noemen. Een KC’er kenmerkt zich door een professionele houding, leert door te doen en blijft zichzelf ontwikkelen. Als je hier werkt, ga je regelmatig op gesprek bij diverse klanten. Je hebt verschillende projecten onder je hoede en je werkt in een dynamische omgeving. Je moet snel schakelen tussen verschillende opdrachten. Daarom heb je een open houding voor nieuwe ideeën of feedback.

Het is belangrijk dat je altijd probeert jouw werk te verbeteren. Dus heb je passie voor je werk, focus op resultaat en geloof je dat jij de wereld kunt veranderen in een veiligere plek. De wetenschap staat nooit stil. Daarom wordt ook verwacht dat jij je blijft ontwikkelen en blijft leren op jouw vakgebied. Hierdoor kun je altijd het beste in je naar boven halen en de beste resultaten leveren.

Sollicitatieprocedure

Wil je ooeen KC’er worden? De eerste stap is het maken van een korte vragenlijst of jij het in je hebt om een KC’er te worden. Hierna word je gebeld door een recruiter en volgt er een kort kennismakingsgesprek. Hierna kun je jouw CV en je motivatie toesturen.

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.. Is dit gesprek goed verlopen? Dan word je door de recruiter uitgenodigd voor een tweede gesprek. In dit gesprek bespreek je samen de mogelijkheden binnen Kirkman.

Het assessment

Hierna mag je het assessment maken. Dit bestaat uit een capaciteitentesten en een persoonlijkheidsanalyse. Het assessment maak je vaak online. Als het e-assessment goed is verlopen, volgt de assessment dag. In teamverband moet je een casoplossen en presenteren. Probeer dit te doen volgens de Kirkman-wijze. Hierover kan je meer vinden op hun website.

Als je alles goed hebt afgerond, word je uitgenodigd voor het laatste gesprek. Daarin bespreek je de voorwaarden van jouw nieuwe contract. Hierna volgt er een aanbod waarna je kunt starten bij deze consultant.

Kirkman Company

  • Gemiddelde leeftijd van werknemers bij Kirkman Company is 35 jaar
  • De medewerkerstevredenheid wordt met een 8,7 beoordeeld 
  • Hoofdkantoor: Baarn
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Kirkman Company assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.