KPN assessment oefenen

Moet jij een KPN assessment maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors. Start dus vandaag nog met oefenen!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

KPN oefentoets

Probeer een gratis KPN oefentoets.

KPNZorgen dat iedereen overal en altijd bereikbaar is, wifi heeft of televisie kan kijken, dat is het werk van KPN. KNP is een leverancier van telecommunicatie- en ICT- diensten

KPN als werkgever

KPN maakt het leven vrijer, leuker en makkelijker door mensen te verbinden. Dat doen ze door aan klanten de beste producten en diensten te bieden. Maar ook werknemers willen ze verbinden. Als jij bij KPN werkt, mag je rekenen op veel ruimte voor samenwerking en diversiteit.

Je werkt ook in samengestelde teams met verschillende achtergronden, ideeën en stijlen. Dat leidt tot betere ideeën en snellere innovatie. Het stimuleert creativiteit en flexibiliteit. Creativiteit en flexibiliteit is een benodigde als je wilt werken in de wereld van telecommunicatie. Een wereld waar alles snel aan het veranderen is.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij KPN, dan kun je cv en motivatie via de website van KPN indienen. Je sollicitatie wordt beoordeeld op onder andere motivatie, kennis en ervaring, werk- en denkniveau, woonplaats en reisbereidheid.

De eerste gesprekken

Het eerste gesprek is een informeel kennismakingsgesprek. Het tweede gesprek is met een HR-manager en de manager uit het team waarbij jij komt te werken. In deze stap van de sollicitatieprocedure bij KPN wordt dieper ingegaan op jouw motivatie, je CV en studierichting en/of werkervaring

Online assessment

Het online assessment van KPN bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Deze testen worden afgenomen door LTP. LTP is een gerenommeerde Nederlandse testontwikkelaar. De capaciteitentest bestaat uit drie onderdelen:

  1. abstract redeneren,
  2. numeriek redeneren,
  3. verbaal redeneren.  

Deze onderdelen kan je heel goed voorbereiden met ons LTP oefenpakket. Dat is ook belangrijk want je moet tenminste 50% van de normgroep verslaan. De normgroep bestaat uit andere kandidaten met dezelfde opleiding als jijzelf.

Laatste ronde

Op basis van de gevoerde gesprekken en het assessment wordt besloten of jij een aanbieding krijgt van KPN. Daarna volgt er nog een gesprek waarin je contract mag tekenen en daarmee is ook de sollicitatieprocedure van KPN ten einde.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge