KNAB assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor KNAB? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

KNABWerken bij KNAB betekent dat je de ogen en oren van de klanten bent als het om het financiële plaatje gaat.

KNAB als werkgever

Bij KNAB staat de ‘K’ van Klant altijd voorop. Ze willen klanten helpen om meer uit hun geldzaken te halen. Anders doen en denken zit in hun DNA. Dat moet dus  ook bij jou passen. Ben jij goed in nieuwe oplossingen bedenken? Iets anders bieden dan alle andere? Eigen initiatief tonen? Dan is KNAB iets voor jou.

KNAB wordt niet alleen je werkgever maar ook familie. Teamwerk, elkaar uitdagen en steunen in persoonlijk ontwikkeling zijn speerpunten. Het is een platte organisatie waarbij je makkelijk feedback kan geven of krijgen. Als je iets nodig hebt om meer kwaliteit te bieden, kan dat geregeld worden. Bijvoorbeeld extra vrije dagen, thuiswerken, flexibele uren, bijscholing en trainingen.

Sollicitatieprocedure

Je start natuurlijk met het inleveren van jouw sollicitatiebrief, motivatie, cv en eventueel cijferlijst. Zorg ervoor dat je relevante zaken opneemt in jouw cv en brieven. Laat oude bijbaantjes van toen je 16 was weg als je betere bijbaantjes hebt. Bekijk alle regels van je cv en bedenk wat weg kan of wat er bij moet. Hetzelfde geldt voor je motivatiebrief. Laat daarin “anders denken” terugkomen.

Online assessment

Het assessment van KNAB wordt door PiCompany afgenomen. Deze test heet de connector ability test. De connector ability bestaat uit drie onderdelen:

  1. cijferreeksen,
  2. figuurreeksen,
  3. matrixen.

In sommige gevallen moet je nog de connector verbal maken. Dat is een analogieën test. Let erop dat jouw eigen uitnodiging leidend is. Als daar een andere test in staat, moet je die voorbereiden! In elk geval moet je de test voorbereiden. Want als je geen goed resultaat hebt, mag je niet door naar de volgende rondes.

De gesprekken

Het eerste gesprek voer je met de recruiter. Dit is een kennismakingsgesprek. Het tweede gesprek is met jouw toekomstige manager en een HR-manager. Dan bespreek je ook jouw assessment resultaten. Het laatste gesprek is met twee personen uit het senior management van KNAB. Als je de complete selectieprocedure succesvol afrondt, ontvang je een aanbieding.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge