KONE assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor KONE? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

KONESnel omhoog in jouw carrière? Dat kan letterlijk bij KONE. KONE is één van de globale leiders in de liften- en roltrappenindustrie en bieden innovatieve en eco-efficiënte oplossingen voor liften, roltrappen, automatische deuren en gevelliftinstallaties.

KONE als werkgever

KONE levert en onderhoudt liften, roltrappen en gebouwdeuren. Van een kleine VvE met slechts 1 lift tot de grootste luchthaven van Nederland, werken bij KONE kan erg divers zijn. Om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het van belang dat jij over voldoende kennis beschikt.

Daarom zit in het hoofdkantoor een uitstekend uitgerust trainingscentrum. Daar kan jij op verschillende niveaus aan diverse opleidingen deelnemen. Ontwikkeling vindt KONE belangrijk. Daarom kun onder andere doorgroeien binnen je vakgebied. Bijvoorbeeld naar een managementpositie of een uitstap maken naar het buitenland.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je solliciteert bij KONE word je eerst gevraagd om een digitaal sollicitatieformulier in te vullen. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring in te vullen. Verder is er de mogelijkheid om jouw CV en je motivatiebrief bij te voegen. Met deze gegevens maken ze vervolgens een eerste selectie.

Kennismakingsgesprek

Behoor jij tot de eerste selectie? Dan volgt er een kennismakingsgesprek met een van de HR-managers. Waren de HR-managers positief te spreken over het eerste gesprek? Dan krijg je een uitnodiging voor het online assessment van KONE.

Online assessment

Het online assessment van KONE bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Het assessment van KONE wordt afgenomen door Cubiks. Deze ontwikkelaar is samen aan het gaan met een andere partij. Daarom kan het zijn dat er Talogy staat in jouw uitnodiging of op de website. Cubiks / Talogy bieden twee testen aan: 

  1. Logiks advanced
  2. Logiks intermediate

Meestal moet je de Advanced test maken. Deze kan uit abstract, numeriek en verbaal bestaan. Controleer jouw uitnodiging goed om te weten welke onderdelen je precies moet maken. Ons Cubiks oefenpakket bevat al het oefenmateriaal dat je nodig hebt om deze testen voor te bereiden.

Laatste gesprekken

Dit tweede gesprek voer je met een HR-manager. Ook is jouw toekomstige manager erbij aanwezig. In dit gesprek wordt gekeken naar de resultaten van het assessment. Ook komt jouw motivatie aan bod en gaan ze dieper in op jouw drijfveren. Als dit gesprek weer positief blijkt te zijn, krijg je daarna een aanbod.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge