Als jij er van houdt om tastbare problemen op te lossen en over te gaan op efficiëntie en goedkopere oplossingen dan heeft M3 Consultancy passende functies voor jou! Het bedrijf is specifiek gericht op de segmenten operations en supply chain, waaronder planning, productiviteit, optimalisatie, mensen en organisatie.

Een jong en dynamische management consultancy

Met als doel aanzienlijk te groeien komende jarenbeschikt M3 Consultancy over een ondernemende mentaliteit. De open cultuur met korte communicatie lijnen is hierop gebouwd. Vanuit dit doel zijn zij opzoek naar onafhankelijke, sociale, resultaat gerichte teamspelers met een flinke portie analytisch inzicht. Als je dan eenmaal aan de slag bent bij dit ambitieuze bedrijf, telt jouw mening gelijk en wordt je actief betrokken in o.a. business development en innovatie.

Sollicitatieprocedure

Dit ziet er als volgt uit. Uiteraard start je met het sturen van een overtuigende motivatiebrief en CV waarin de gevraagde kwaliteiten uitstekend naar voren komen. Vergeet hierbij ook niet je middelbare school en HBO/ universiteit cijferlijsten mee te sturen. De volgende stap is een uitnodiging voor een intake gesprek, waarin ze je meer vertellen over het team, de projecten en de aanpak van deze projecten. Vervolgens komt dan de online assessment om de hoek kijken wanneer het persoonlijke gesprek succesvol is bevonden. Deze bestaat uit verbaal, inductief en cijfermatig redeneren. Een harde ondergrens is gesteld aan deze tests. Als ook dit behaald is, staan alleen twee case interviews nog op je te wachten. Deze beginnen ieder met een persoonlijk gesprek waarna er van je gevraagd wordt een korte (kwantitatieve) case op te lossen. Deze case hoor je tijdens het interview en voorbereiden hierop is lastig. Het belangrijkste is dat jij bewijst dat je jezelf professioneel presenteert, problemen logisch structureert en analytisch sterk bent.

M3 Consultancy

  • Opgericht door Martin Mommersteeg
  • Gevestigd in Utrecht
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

M3 Consultancy assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.