PLUS Retail is een coöperatie voor zelfstandige supermarktondernemers in Nederland, waarin duurzame bedrijfsvoering centraal staat. Een supermarktformule waarmee PLUS Holding B.V. zich in de markt beweegt. De organisatie bestaat uit het servicekantoor in Utrecht, landelijk distributiecentrum in Middenbeemster en drie regionale distributiecentra in Ittervoort, Hendrik-Ido-Ambacht en Haaksbergen.

Voor iedereen, elke dag goed en duurzaam eten

PLUS speelt in op ontwikkelingen rondom goed eten en kan zich onderscheiden van andere grotere supermarkten met een flexibele en lokale ‘touch’. Daarbij zijn hun organisatie brede waarden dan ook goed eten, voor iedereen, kwaliteit en duurzaamheid. Ofwel, betaalbaar en toegankelijk eten gemaakt met liefde en aandacht voor mens, milieu en dier. Dat verkocht wordt met kwaliteit door deskundig personeel, uitstekende winkellocaties en optimale winkelervaring. In 2016 kreeg PLUS de Beste Werkgevers prijs van Intermediair en Effectory, nog meer reden om aan de slag te gaan bij PLUS op het servicekantoor, in de supermarkt of distributiecentrum!

Sollicitatieprocedure

Of zoals PLUS het beschrijft: in drie stappen heb je een uitdaging die bij je past. De eerste stap is de sollicitatie zelf. Hier solliciteer je online op een functie die bij je past en ontvang je vervolgens een ontvangstbevestiging. Vervolgens vindt de eerste screening plaats op basis van je motivatie, CV, opleiding, ervaring en vaardigheden. Waarbij extra gelet wordt op initiatief, houden van afwisseling en ondernemerschap. Bovendien kan hier gevraagd worden om deel te nemen aan een assessment met de assessmentonderdelen; analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid. Voldoe je aan het plaatje? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor een kennismaking om te zien of het klikt. Soms kan dit gaan om meer dan één gesprek afhankelijk van je gewenste functie. Ten slotte, stap 4: welkom bij PLUS!

PLUS Retail

  • 260 PLUS-supermarkten in Nederland, waarvan 227 zelfstandige supermarktondernemers
  • Won in 2016 De Beste Werkgevers-prijs van Intermediair en Effectory
  • In 2017 realiseerden de PLUS-ondernemers een omzet van 2,4 miljard EUR met een marktaandeel van 6,4 procent
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

PLUS Retail assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.