Strategy& is een internationaal strategie consultancy, opgericht in de Verenigde Staten in 1914. Sinds 2014 is het een dochtermaatschappij van PricewaterhouseCoopers (PwC). Het bedrijf adviseert in welke strategie aan te nemen met betrekking tot Business, Organisatorisch, Klant, Product/ Service, Operationeel en Technologie.

Strategy & You

Waardes die bij het consultancy vak en daarnaast bij dit bedrijf passen zijn integer handelen, het verschil maken, zorgen (voor), samenwerken en je het mogelijke voorstellen. Verwacht en lever de hoogste kwalitatieve resultaten en maak de juiste beslissingen alsof je eigen reputatie op het spel staat. Voor een Associate functie zoekt men naar hoge standaarden van algemene kennis, intellectuele nieuwsgierigheid en academische prestaties. Ook hecht men waarde aan initiatief, enthousiasme, professionele communicatieve vaardigheden en een analytisch “big picture” perspectief.

Sollicitatieprocedure

Voldoe jij hieraan en kun jij ze overtuigen hiervan? Solliciteer online met een Engelse motivatiebrief en CV. Voeg hier ook je Master en Bachelor studieresultaten aan toe met eventueel ook je middelbare school cijferlijst. Het recruitment team in Amsterdam beoordeelt jouw sollicitatie binnen een week en streeft ernaar – indien je een match bent voor het bedrijf- je vervolgens uit te nodigen voor de eerste ronde van sollicitatiegesprekken.

Gesprekken

Dit bestaat meestal uit twee rondes en dit omvat drie gesprekken van ieder een uur. Dit wordt opgevolgd door een case, een scenario waarin een echt business situatie opgelost moet worden. Deze case wordt vervolgens besproken in een gesprek. Op de website kun je tips vinden hoe jij je hierop voor kan bereiden door goed te luisteren, samenvatten van die informatie en de tijd te nemen om vervolgens na te denken. Voordat je het weet heb jij inderdaad ze echt overtuigd!

Strategy&

  • Het bedrijf telt 3000 strategie consultants 
  • Met 736 kantoren is Strategy& actief in 158 landen 
  • Opgericht sinds 1914 in Chicago met ondertussen een eeuw aan kennis en ervaring
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Strategy& assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.