Unique assessment

Moet jij een assessment maken voor Unique ? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

HFM oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Unique, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Unique test te oefenen.

Unique is niet zomaar een standaard uitzendbureau, maar ziet zich graag als een HR-partner. De mens achter het CV willen leren kennen is één van de belangrijkste uitgangspunten. Dit gaat gepaard met de strategie van het analyseren van het karakter van een bedrijf en daar de juiste unieke collega’s voor zoeken.

Wat maakt jou bijzonder?

Als medewerker maak jij Unique bijzonder door de kernwaardes bevlogen, collegiaal, resultaatgericht, persoonlijk en authentiek. Dit maakt jou gelijk de juiste kandidaat voor het vullen van interne vacatures. Ook omvat het werken voor grote opdrachtgevers als ING, Alliance, Transavia en ABN AMRO.

Hierom is het belangrijk dat jij de beste gesprekspartner bent voor de klant, sollicitanten de baan laten vinden die bij hen past en zo bevlogen bent en blijft.

Sollicitatieprocedure

Als een ware HR-professional laat jij je CV goed uitblinken met een uitstekende motivatie. Deze verstuur je door middel van een online sollicitatie, waarna je door een toekomstige collega wordt gebeld.

Assessment

Je zult dan worden uitgenodigd voor een HFM assessment. In deze competentietest kijkt het bedrijf of je goed bij de vacature past. Je intelligentie, drijfveren en persoonlijkheid wordt getest met extra aandacht voor jouw competenties. Als je hier goed en wel uit komt, dan wordt er een gesprek voor je ingepland met de toekomst manager en een directe collega. Zij bespreken het assessment en de resultaten hiervan.

Tweede gesprek

Het tweede gesprek zal zijn met de regio- of landelijk manager. Hier wordt besproken hoe jouw carrière pad eruit gaat zien. Ook vindt er tijdens dit tweede gesprek een rollenspel plaats. Na het succesvol uitvoeren hiervan kun je snel aan de slag, geen zorgen alles over het bedrijf word je verteld in het inwerktraject van Unique!

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99