USG assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor USG? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

Het verbinden van bedrijven en mensen zodat betekenisvol werk kan worden gecreëerd, daar staat USG People voor. Met een missie om elk jaar 100.000 mensen aan een passende baan te helpen, ligt de volledige focus bij mensen. USG People is een overkoepelende organisatie met merken als StartPeople, Unique, Secretary Plus en Asa. Ofwel, een multi-brand dat over diverse ambities, behoeften en doelen beschikt. Binnen het bedrijf bestaan er baanmogelijkheden voor zowel uitzend, vast, deta en interim constructies te bemiddelen.

De juiste kandidaat

Als een echte HR-professional weet jij de juiste kandidaat te vinden maar ook te zijn! Klantgerichtheid, samenwerken, motiveren, commerciële drive en overtuigingskracht zijn allemaal vaardigheden die je omschrijven. De kernwaarden van het bedrijf zijn:

  • Faster, met digitalisatie speelt het bedrijf in op de begeleiding van diversiteit van organisaties en kandidaten.
  • Simpler, geeft aan dat complexiteit in de minste mate aanwezig moet zijn door efficiëntie, transparantie en effectiviteit.
  • Closer staat voor dichtbij de klant, kandidaat en werknemers staan door expertise en oplossingen te delen.

Sollicitatieprocedure

De lat ligt hoog wat betreft solliciteren bij USG, jouw sollicitatie zou een voorbeeld moeten zijn voor velen. Zorg dus dat dit er op en top uit ziet zodat je vervolgens gebeld wordt door een eventuele toekomstige collega voor een telefonisch kennismaking.

Assessment

Vooraf kan nog een HFM assessment worden afgenomen. Deze bestaat uit de onderdelen analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid voor de afdelingen USG Finance en USG Legal. Voor USG Restart zijn de onderdelen meting van numeriek redeneren, meting van verbaal redeneren, het ontdekken van regels en relaties.

De gesprekken

Verloopt dit goed, dan word je uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek. Bereid deze goed voor en lees je goed in op de website om jouw expertise te laten blijken. In ronde drie staat een tweede sollicitatiegesprek op je te wachten. Gaat deze ook voorspoedig, dan worden voorbereiding getroffen voor jouw indiensttreding.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge