Als je werkt bij Van Doorne is het nooit saai. Dit kantoor is een informele en open organisatie waar ze diversiteit toejuichen.

Van Doorne als werkgever

Het kantoor richt zich vooral op civiel en fiscaal recht. Daarvoor zijn zo’n 171 advocaten, notarissen en fiscalisten in dienst. Hier werk je ook veel aan je eigen ontwikkeling. Eigen ontwikkeling, initiatieven ontplooien en verantwoordelijkheid nemen. Daar draait het om bij Van Doorne advocaten.

Het is belangrijk dat je een open en creatieve blik hebt. Dat je een vraag uit verschillende perspectieven kan bekijken. Ook werk je in een inspirerende omgeving, waar veel diversiteit is en ruimte voor groei en ontwikkeling. Een leven lang leren en slimmer worden is dan ook een van de speerpunten (en voordelen) als je hier gaat werken.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook een leven lang ontwikkelen en leren? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. Je vult eerst een vragenlijst in en uploadt jouw motivatiebief en CV. Ook andere documenten zoals een cijferlijst moet je aanleveren. Zijn ze hier tevreden over en ziet Van Doorne een match met jou?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Verloopt dit gesprek succesvol? Dan mag je vervolgens het online assessment maken. Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest komen verschillende onderdelen aan bod.

Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken met een partner. Overtuig je de partners dat jij de meest geschikte kandidaat bent? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij dit kantoor.

Van Doorne

  • Opgericht: 1930
  • Aantal werknemers: 180 advocaten, notarissen en fiscalisten
  • Omzet: 54,42 miljoen EUR (2018)
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Van Doorne assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.