De Nederlandse staatsbankorganisatie voor SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. De bank focust zich op het verstrekken van hypotheek-, betaal- en spaardiensten. Bij de Volksbank zien ze bankieren als mensenwerk en houden ze niet van de typische bankiersmentaliteit.

Van mensen, voor mensen

Oprechte aandacht geven is waar het om draait. Luisteren naar de wensen van de klant. De klant zijn leven verrijken met jouw kennis en kunde. Er zijn als het nodig is. Als jij het ziet zitten om je brood te verdienen bij dit bedrijf met maatschappelijk perspectief is het belangrijk dat jouw waarden hierbij aansluiten en jouw vaardigheden hieraan bijdragen. Dan kun je kiezen tussen de vakgebieden van Marketing, Data, Finance of Risk. ER is een Jong Expert Programma opgesteld speciaal voor junior posities, stages en bijbanen.

Sollicitatieprocedure

Op de website kun je bij de vacatures zien hoever men is in het proces. Zo kun je zien of de vacatures nog open zijn, of de gesprekken al gestart zijn of dat ondertussen de positie is gevuld. Als het laatste nog niet het geval is kun je via de sollicitatiebutton je motivatie en CV uploaden. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Binnen twee weken weet je of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Afhankelijk van de functie, kan er een tweede gesprek volgen. In het geval van een online assessment zal deze voor of na het gesprek afgenomen worden. Het assessment bestaat uit statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken. Heb je dit proces succesvol afgerond dat neemt het bedrijf contact met je op om een voorstel te doen.

Volksbank

  • 3,2 miljoen klanten hebben een hypotheek, betaal- of spaarrekening bij de bank
  • Opgericht in 1817 is het tegenwoordig de vierde grootste retailbank van Nederland
  • Bij de Volksbank werken in totaal 3.164 medewerkers
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Volksbank assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.