De Heus assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor de Heus? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Werken bij De Heus betekent werken in een dynamische omgeving. Bij een bedrijf waarbij medewerkers samen vooruit willen.

De Heus als werkgever

Koninklijke De Heus is een internationaal opererende familieonderneming. De kernactiviteit is de productie van hoogwaardige diervoeders (Animal Nutrition). Hier zit je nooit stil. Het bedrijf wil continu grenzen verleggen blijven groeien. Dat verwachten ze dan ook van haar medewerkers. Met een digitale leeromgeving biedt ze (online) trainingsprogramma’s op verschillende gebieden.

Ook hebben ze voor haar werknemers wereldwijd ontwikkelingsprogramma’s. Dat zijn de Feed Academy en De Heus Business School. Je krijgt alle ruimte om te leren, groeien en samen te werken met collega’s over de hele wereld. Wil je hier werken? Zorg dan dat je betrokken en bevlogen bent om samen ambities waar te maken. Een sterke ondernemersgeest is hierbij van belang.

Sollicitatieprocedure

De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier kun je een aantal persoonlijke gegevens invullen. Denk aan jouw werkervaring, CV en motivatiebrief. Ook kun je je LinkedIn profiel koppelen. Bij voldoende raakvlakken word je uitgenodigd voor een telefonische interview.

Online assessment

Klikt het tijdens het gesprek? Dan ga je door naar de volgende ronde in de sollicitatieprocedure. Dan moet je een assessment maken. Het assessment wordt afgenomen door PiCompany. Deze testontwikkelaar maakt gebruik van de connector ability test. Deze bestaat uit:

Laatste gesprekken

Na het assessment word je uitgenodigd voor een gesprek met de HR-manager. Ook sluit de manager van de afdeling waar je kan gaan werken aan. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin de Heus jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ben je akkoord met het aanbod? Dan maak je een vliegende start met jouw carrière bij deze diervoeder.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu PiCompany oefenen voor 34,99