Ebbinge assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Ebbinge? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

Strategie vertalen naar mensen en teams

EbbingeMet Ebbinge als je werkgever is één ding zeker: persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Deze organisatie is namelijk expert in het verzorgen en ondersteunen van directeuren, bestuurders en toezichthouders. Dat doen ze in hun persoonlijke ontwikkeling, leiderschapstechnieken en eigen effectiviteit.

Deze effectiviteit verhogen gebeurt niet alleen op individueel- maar ook op team en organisatieniveau. Dit leidt dan ook tot een mensgerichte cultuur met kwaliteitsbewuste diensten en een gezonde passie voor (hard) werken.

Ebbinge is opzoek naar heldere denkers en aanpakkers, die stevig in hun schoenen staan. Vanwege het klantcontact worden eigenschappen als communicatief, analytisch en commercieel gewaardeerd.

Sollicitatieprocedure bij Ebbinge

Solliciteren gebeurt door een mail te sturen met CV en motivatiebrief naar de HR-afdeling. In sommige gevallen kan het via een sollicitatieformulier. Tijdens de sollicitatie is het belangrijk om aan te geven waarom jij die heldere denker en aanpakker bent die zij zoeken.

Direct contact

Daarnaast kan je direct contact zoeken met de recruiters. Zij kijken graag samen naar de mogelijkheden binnen het bedrijf voor jou. Deze methode is aan te bevelen als er geen aansluitende vacatures voor je zijn. Bereid je goed voor door een zorgvuldige bedrijfscheck te doen. Probeer via de vacature(s) en recruiters te bepalen wat ze van jou verwachten.

Online assessment

Voor bepaalde functies wordt er een assessment afgenomen. Zorg ervoor dat je het assessment haalt anders eindigt de sollicitatieprocedure. Het assessment wordt afgenomen door Cubiks. Cubiks maakt momenteel gebruik van twee testen:

  1. Logiks advanced
  2. Logiks intermediate

Dit zijn echt compleet verschillende testen dus kijk van tevoren goed welke test je moet maken. Ons Cubiks oefenpakket bereid je op beide testen voor. Daarin geven we ook duidelijk aan wat je voor welke test moet oefenen. Zodat je geen overbodige dingen leert.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge