EFR

Omdat jij lid bent van EFR krijg jij extra korting bij Hellotest! Goed geregeld, toch? Je kan elk oefenpakket uitzoeken. Het enige wat je moet doen is de volgende kortingscode invullen tijdens het afrekenen. Dan wordt jouw korting automatisch toegepast:

EFR_Hellotest

Corstiaan Smit

“De beste voorbereiding op het assessment speciaal voor EFR, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Cubiks

4.000+ oefenvragen

Harver

3.000+ oefenvragen

Pi Cognitive

1.800+ oefenvragen

Thomas International

3.000+ oefenvragen

Aanbevolen door o.a.

Veelgestelde vragen

Ja. Het assessment bepaalt of jij in de sollicitatieprocedure door gaat naar de volgende ronde. In sommige gevallen is jouw score ook doorslaggevend. Bijvoorbeeld als jij met één andere gelijke kandidaat overblijft. Dan kan de uitslag van de test gebruikt worden.

Een assessment moet je beschouwen als een tentamen. Daarvoor studeer je ook. Dan neem je eventueel een samenvatting door en een aantal oefententamens. Onze oefenpakketten zijn precies dat. Eerst krijg je uitleg over het soort vragen. Daarna ga je oefenassessments maken. Daardoor kan je in korte tijd goed voorbereiden.

Omdat wij een samenwerking hebben met jouw vereniging. Ideaal toch? Als je de kortingscode invoert, krijg je automatisch korting.

Er zijn heel veel testontwikkelaars actief in Nederland. Bijvoorbeeld LTP, PiCompany en SHL. Elke testontwikkelaar heeft daarnaast ook nog meerdere testen ontwikkeld. Daarom zijn er wel 70 of meer testen die je kunt krijgen als je gaat solliciteren. Elke test is anders. Dat verschil kan in het aantal vragen zitten maar ook in het soort vragen.

Je moet een assessment maken als onderdeel van de sollicitatie. Onderzoek heeft aangetoond dat er een sterke relatie is tussen een goede assessment score en carrière succes. Daarom gebruiken bijna alle bedrijven tegenwoordig een assessment. 

Psychologen en recruiters zeggen vaak dat je een assessment niet kunt voorbereiden. Omdat de score “vastligt”. Daar zijn wij het niet mee eens. Als jij namelijk nog nooit een figuurreeks hebt gezien, duurt het langer voordat je snapt wat je moet doen. Maar als je er bij ons 100 hebt geoefend, gaat het sneller en makkelijker op het assessment.

Een assessment bestaat meestal uit een aantal onderdelen:

Onze oefenpakketten zijn bedoeld om de capaciteitentest of IQ-test voor te bereiden. Dat is ook het onderdeel waarop de meeste mensen afhaken. Voor een persoonlijkheidstest kan je namelijk niet oefenen. Die moet je invullen zoals je bent. 

Voor een rollenspel en assessment interview kan je je wel voorbereiden. Maar dat zijn meer tips. Zoals: werk gestructureerd, stel vragen en neem de psycholoog mee in jouw antwoorden.

Andere verenigingen

Capaciteitentest oefenen in 4 eenvoudige stappen

Uitnodiging

Bekijk de uitnodiging van jouw werkgever of opleiding. Daarin staat welke test je moet maken.

1

Overzicht

Staat in jouw uitnodiging niet wie de test maakt? Kijk dan in ons overzicht welke ontwikkelaar hoort bij jouw uitnodiging.

2

Catalogus

Zoek in onze catalogus op jouw test of testontwikkelaar. Dan krijg je vanzelf het juiste oefenpakket te zien.

3

Aan de slag

Binnen 5 minuten ga je aan de slag met het juiste oefenpakket! Zorg dat je alle oefeningen maakt.

4

Vind het juiste oefenpakket voor jouw test