FNV assessment

Moet jij een assessment maken voor FNV? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor FNV, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis FNV test te oefenen.

FNVWil je Nederland gaan verbeteren en sta je voor fatsoenlijk werk en een eerlijke verdeling van werk en inkomen? Dan is werken bij de FNV iets voor jou.

De FNV als werkgever

De FNV is de grootste vakbond in Nederland en telt één miljoen leden. Als ambitie hebben ze om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden. Dat doen ze lokaal en landelijk op alle niveaus.

Ze vinden het niet alleen belangrijk dat anderen goede arbeidsvoorwaarden en een functionele werkplek hebben. Ook voor hun eigen werknemers geldt dat. Daarom kan je ervan op aan dat je uitstekende primaire en secundaire voorwaarden hebt als je gaat werken bij de FNV. Ook krijg je veel kansen op jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en in jouw persoonlijke groei.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de FNV? Dan kun je online solliciteren, solliciteren via de email of post heeft geen zin. Je moet solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen, hierna ontvang je een ontvangstbevestiging. Binnen twee weken ontvang je een reactie.

Eerste gesprek en assessment

Dit gesprek zal plaatsvinden op de locatie waar je hebt gesolliciteerd. Ging dit goed? Dan mag je daarna de PiCompany test maken. Deze test bestaat uit de volgende onderdelen:

PiCompany bereid je natuurlijk het beste voor met ons PiCompany oefenpakket. Dit oefenpakket bevat lessen voor alle onderdelen. Maar ook oefentoetsen waarmee jij de onderdelen perfect kunt oefenen. Daarmee haal jij jouw beste score. 

Laatste gesprek

Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling waar jij gaat werken. Pas je binnen het team en cultuur van FNV en heb je de juiste vaardigheden voor de functie? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun je beginnen met werken bij FNV.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99