FNV assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor FNV? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

FNV Test Gratis Proberen

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

FNVWil je Nederland gaan verbeteren en sta je voor fatsoenlijk werk en een eerlijke verdeling van werk en inkomen? Dan is werken bij de FNV iets voor jou.

De FNV als werkgever

De FNV is de grootste vakbond in Nederland en telt één miljoen leden. Als ambitie hebben ze om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden. Dat doen ze lokaal en landelijk op alle niveaus.

Ze vinden het niet alleen belangrijk dat anderen goede arbeidsvoorwaarden en een functionele werkplek hebben. Ook voor hun eigen werknemers geldt dat. Daarom kan je ervan op aan dat je uitstekende primaire en secundaire voorwaarden hebt als je gaat werken bij de FNV. Ook krijg je veel kansen op jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en in jouw persoonlijke groei.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de FNV? Dan kun je online solliciteren, solliciteren via de email of post heeft geen zin. Je moet solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen, hierna ontvang je een ontvangstbevestiging. Binnen twee weken ontvang je een reactie.

Eerste gesprek en assessment

Dit gesprek zal plaatsvinden op de locatie waar je hebt gesolliciteerd. Ging dit goed? Dan mag je daarna de PiCompany test maken. Deze test bestaat uit de volgende onderdelen:

PiCompany bereid je natuurlijk het beste voor met ons PiCompany oefenpakket. Dit oefenpakket bevat lessen voor alle onderdelen. Maar ook oefentoetsen waarmee jij de onderdelen perfect kunt oefenen. Daarmee haal jij jouw beste score. 

Laatste gesprek

Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling waar jij gaat werken. Pas je binnen het team en cultuur van FNV en heb je de juiste vaardigheden voor de functie? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun je beginnen met werken bij FNV.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge