Linklaters assessment oefenen

Moet jij het assessment voor Linklaters maken? Dit wordt afgenomen door Ixly. Meestal is dit de Algemene Intelligentie ACT. In sommige gevallen heet dit de WO selectietest in jouw uitnodiging. Ons Ixly oefenpakket biedt de perfecte voorbereiding op de Linklaters assessment test. Begin dus vandaag nog met oefenen.

4.4/5

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het Linklaters assessment, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Gratis oefentoets voor Linklaters

Ixly ACT oefentoets

Probeer een oefentoets voor Ixly. De Ixly Algemene Intelligentie ACT is het assessment dat Linklaters gebruikt om kandidaten te toetsen.

Werken bij Linklaters

Linklaters assessmentSinds 2004 is Linklaters actief in Amsterdam. Dit kantoor komt oorspronkelijk uit Londen en behoort tot de “Magic Circle”. De vijf meest prestigieuze kantoren in Londen. Bij dit kantoor kan je uitdagende, internationale vraagstukken en problemen verwachten. Je kunt hier al tijdens jouw studie solliciteren maar ook als starter of professional.

Sollicitatieprocedure bij Linklaters

Het sollicitatieproces ziet er voor alle functies ongeveer hetzelfde uit:

 1. Vul online jouw motivatiebrief, persoonlijke gegevens en cv in. Let er op dat je goed kunt onderbouwen waarom je bij Linklaters wilt werken. Let er ook op dat je geen spel-, stijl- of grammaticafouten maakt. Dan kan je de sollicitatie namelijk vergeten.
 2. Maak het assessment van Ixly. Het assessment bestaat uit twee persoonlijkheidstesten en vier analytische testen. Hieronder kan je meer lezen over het assessment.
 3. Het interview met een hr-medewerker en een partner. In dit interview wordt op jouw motivatie ingegaan. Maar krijg je ook vragen om jouw technische kennis te toetsen. Verwacht een stevig gesprek!

Tips voor de sollicitatieprocedure

 • Maak geen spel-, stijl- of grammaticafouten in jouw applicatie.
 • Laat zien dat je over bepaalde vaardigheden beschikt, zoals: commercieel, communicatief, motivatie, gedreven, slim, teamspeler en oog voor detail hebt.
 • Zorg dat je heel goed kunt onderbouwen waarom je op de eerste plaats advocaat wilt worden en daarna waarom dan precies bij Linklaters? Waarom niet bij Houthoff? Of bij een ander kantoor?
 • Ontspan tijdens je interview. Dit is de kans voor Linklaters om jou te leren kennen maar ook andersom. Stel vragen en wees geïnteresseerd in de jouw gesprekspartners.

Linklaters assessment test

Het assessment van Linklaters wordt door Ixly afgenomen. Dat bestaat uit twee persoonlijkheidstesten en vier losse capaciteitstesten. De persoonlijkheidstesten zijn een big five test en een motivatievragenlijst / drijfverentest. Deze testen hoef je niet te oefenen. Vul het gewoon in zoals je bent, dan krijg je de beste en eerlijkste uitslagen.

Het assessment van Ixly heet de ACT Algemene Intelligentie. Soms staat er WO selectie. Deze test bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Cijferreeksen.
 • Figuurreeksen.
 • Matrixen.
 • Verbale analogieën.

Elk onderdeel kan je los maken en dus ook tussentijds pauze nemen. Zorg dat je deze testen goed oefent. Ixly heeft namelijk hele specifieke soorten vragen die je bij andere partijen niet tegenkomt. Ons Ixly oefenpakket bevat een specifieke training waarmee jij het beste resultaat haalt.

Andere kantoren

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

Linklaters assessment oefenen voor 34,99