AmbaFlex assessment

Moet jij een assessment maken voor AmbaFlex? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

AmbaFlex maakt momenteel gebruik van het GITP assessment. Dit is een pittige test met veel specifieke soorten vragen. Zoals een cijferreeks waar je het middelste antwoord moet bepalen. Daarom is het belangrijk dat jij ook  specifiek oefent. Dat kan met ons GITP oefenpakket.

GITP oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor AmbaFlex, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis AmbaFlex assessment test te oefenen.

AmbaFlex is dé partner voor materiaaltransportsystemen op maat op basis van spiraaltransporteurs.

AmbaFlex als werkgever

Dit is een onafhankelijk bedrijf dat het SpiralVeyor-systeem in eigen beheer heeft ontwikkeld. Ze nemen ook de productie en het onderhoud voor eigen rekening. Hierdoor kun je gaan werken bij een veelzijdig bedrijf. Het is ook een bedrijf dat snel aan de weg timmer. Niets voor niets zijn de waarden van AmbaFlex ambitie, ondernemerschap, efficiëntie en verantwoordelijkheid tonen.

Dit vereist goede samenwerking en een open cultuur waar iedereen aanspreekbaar is. Bij AmbaFlex zien ze jou graag groeien, daarom is er een AmbaCademy waar je jezelf kunt ontwikkelen. Vind jij jezelf passen in de waardes van AmbaFlex? Dan kun je daar een mooie carrière tegemoet gaan.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij AmbaFlex wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, je cv en een motivatiebrief in te leveren. Is de recruitment afdeling hierover tevreden over en ziet AmbaFlex een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter.

Assessment

Na dit gesprek volgt een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest van AmbaFlex wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van AmbaFlex positief?

Het gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de stafmanager en een HR manager. Hierin wordt jouw motivatie, de uitslagen van het online assessment van AmbaFlex en de inhoud van de functie besproken. Als ook dit gesprek goed verloopt ga je door naar de laatste ronde van de sollicitatieprocedure van AmbaFlex. Dit is het arbeidsvoorwaardengesprek. In dit gesprek bespreek jij de primaire en secundaire voorwaarden en wanneer je gaat starten bij AmbaFlex.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99