AmbaFlex assessment oefenen

AmbaFlex maakt momenteel gebruik van het GITP assessment. Dit is een pittige test met veel specifieke soorten vragen. Zoals een cijferreeks waar je het middelste antwoord moet bepalen. Daarom is het belangrijk dat jij ook  specifiek oefent. Dat kan met dit oefenpakket.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

GITP oefentoets

Deze GITP oefentoets bevat de verschillende losse onderdelen.

AmbaFlex is dé partner voor materiaaltransportsystemen op maat op basis van spiraaltransporteurs.

AmbaFlex als werkgever

Dit is een onafhankelijk bedrijf dat het SpiralVeyor-systeem in eigen beheer heeft ontwikkeld. Ze nemen ook de productie en het onderhoud voor eigen rekening. Hierdoor kun je gaan werken bij een veelzijdig bedrijf. Het is ook een bedrijf dat snel aan de weg timmer. Niets voor niets zijn de waarden van AmbaFlex ambitie, ondernemerschap, efficiëntie en verantwoordelijkheid tonen.

Dit vereist goede samenwerking en een open cultuur waar iedereen aanspreekbaar is. Bij AmbaFlex zien ze jou graag groeien, daarom is er een AmbaCademy waar je jezelf kunt ontwikkelen. Vind jij jezelf passen in de waardes van AmbaFlex? Dan kun je daar een mooie carrière tegemoet gaan.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij AmbaFlex wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, je cv en een motivatiebrief in te leveren. Is de recruitment afdeling hierover tevreden over en ziet AmbaFlex een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter.

Assessment

Na dit gesprek volgt een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest van AmbaFlex wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van AmbaFlex positief?

Het gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de stafmanager en een HR manager. Hierin wordt jouw motivatie, de uitslagen van het online assessment van AmbaFlex en de inhoud van de functie besproken. Als ook dit gesprek goed verloopt ga je door naar de laatste ronde van de sollicitatieprocedure van AmbaFlex. Dit is het arbeidsvoorwaardengesprek. In dit gesprek bespreek jij de primaire en secundaire voorwaarden en wanneer je gaat starten bij AmbaFlex.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu AmbaFlex oefenen voor 34,99