Amazon assessment oefenen

Moet jij het assessment voor Amazon maken? Begin dan vandaag nog met oefenen. Met ons oefenpakket voor de SHL testen heb jij de beste voorbereiding op de echte test. Momenteel maakt SHL gebruik van drie verschillende testen: Verify G+, General Ability en de On Demand. Met ons oefenpakket kan je alle drie de testen voorbereiden. Start dus vandaag nog!

4.4/5

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het Amazon assessment, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Gratis oefentoets voor Amazon

SHL oefentoets

Hieronder kan je een oefentoets voor SHL proberen. Dit is de General Ability oefentoets. Dit is een nieuwe test die steeds meer gebruikt wordt. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeldtest. Als je echt goed wilt worden, zul je meer moeten oefenen.

Amazon als werkgever

Amazon assessmentAmazon is sinds een aantal jaar in Nederland actief. Ze zoeken daarom (veel) personeel dat ze op uiteenlopende vlakken kan helpen. Bijvoorbeeld in FinTech, Marketing, Management maar ook in de Supply Chain. Meestal moet je dan een assessment maken. Het assessment wordt afgenomen door SHL. Hieronder lees je daar meer over.

Amazon assessment test

Het assessment is een bindende voorwaarde om aangenomen of geplaatst te worden. Dat betekent dat als je de test niet haalt, dat je geen baan krijgt. Het assessment bestaat in ieder geval uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Een persoonlijkheidstest moet je gewoon maken “zoals je bent”. Doe je niet anders voor en wees eerlijk. Geef ook antwoord zoals je nú bent, niet hoe je wilt zijn.

Het assessment moet je wel oefenen. Amazon gebruikt het assessment van SHL. Momenteel heeft SHL meerdere testen in omloop:

  1. On Demand
  2. General Ability
  3. Verify G+

De On Demand is de oude test maar die kan je nog steeds krijgen. De On Demand bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inductief redeneren: je moet een figuurreeks oplossen.
  • Numeriek redeneren: je krijgt een tabel of grafiek en moet daarover rekenkundige vragen beantwoorden.
  • Verbaal redeneren: je krijgt een tekst te zien en moet daarover stellingen beantwoorden.

De General Ability en de Verify G+ hebben een iets andere opzet maar wel dezelfde inhoud. Daarvoor moet je de volgende onderdelen maken:

  • Deductief redeneren: je krijgt een aantal stellingen of verhaal te zien en moet beoordelen of de conclusie juist is.
  • Inductief redeneren: je krijgt figuurreeksen en soms matrixen te zien en moet het laatste figuur invullen.
  • Numeriek redeneren: je moet redactiesommen, algebra en tabellen oplossen met rekenvaardigheden.

Zoals je kunt lezen, zit er groot verschil in deze testen. Zoek daarom goed uit welke test je moet maken. Dat maakt namelijk veel verschil in de voorbereiding! Ons SHL oefenpakket biedt in ieder geval losse trainingen voor alle soorten SHL testen.

Andere testen

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

Amazon assessment oefenen voor 34,99