APG assessment

Moet jij een assessment maken voor APG? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

APG maakt momenteel gebruik van de PiCompany Connector Ability Test. Dit is een moeilijke test en als je deze niet haalt, word je niet aangenomen. Het is daarom belangrijk dat je specifiek oefent. Dat doe je het beste met ons PiCompany oefenpakket.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor APG, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis APG assessment test te oefenen.

APGAPG Groep verzorgt als financiële dienstverlener bestuur advisering, asset management, pensioenadministratie, pensioencommunicatie en werkgeversdiensten.

APG als werkgever

Werken bij APG betekent dat je voor veel verschillende sectoren werkt. Deze werkgever voert namelijk haar werkzaamheden uit voor sectoren uit het onderwijs, overheid, bouw, sociale werkvoorziening, medisch specialisten of architectenbureaus.

APG weet als geen ander dat jij nog tot aan je pensioen een leuke baan wilt hebben. Daarom vinden zij het belangrijk dat jij je betrokken en gewaardeerd voelt voor wie jij bent als professional én als persoon. Diversiteit is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en uiteraard een goede pensioenregeling.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij APG doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Zijn ze tevreden met jouw sollicitatiebrief? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure.

Kennismakingsgesprek

De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. Sowieso volgt er na een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief eerst een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief?

Online assessment

Dan mag je door naar het assessment van APG. Het assessment van APG wordt door PiCompany afgenomen. De test die je moet maken heet de connector ability test. In sommige gevallen moet je ook nog de connector verbal maken. Maar meestal niet. Uiteraard is jouw eigen uitnodiging leidend.

De connector ability bestaat uit drie onderdelen:

  1. cijferreeksen,
  2. figuurreeksen en
  3. matrixen.

Als je de connector verbal moet maken, komt daar nog analogieën bij. Deze onderdelen zijn allemaal goed te oefenen. Wij merken dat je met oefenen jouw score flink kunt verhogen. Eén van onze cursisten zag zijn score van 70% ongeoefend naar 98% met oefening omhoog gaan. Kies daarom voor ons oefenpakket!

Laatste gesprekken

Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van APG positief verlopen wordt er een aanbod door APG gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerk traject bij APG.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99