Atlas assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Atlas tax? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Atlas oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Wil je werken bij een onafhankelijk fiscaal advieskantoor wat het beste van twee werelden biedt? Dan ben je bij Atlas Fiscalisten op de juiste plek. Ze hebben de aanpak van een klein kantoor, maar de kennis en ervaring van een groot kantoor.

Atlas Fiscalisten als werkgever

Werken bij Atlas Fiscalisten is, werken bij een onafhankelijk, fiscaal advieskantoor wat vestigingen heeft in drie verschillende landen. Met meer dan 100 toegewijde fiscalisten en advocaten worden cliënten snel en adequaat te voorzien van het beste advies. Hier streef je ernaa om de beste Benelux tax firm te zijn.

Om dit te kunnen bereiken krijg je dan ook veel mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Eigen ontwikkeling, initiatieven ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen, daar draait het om. Ook werk je in een inspirerende omgeving, waar veel diversiteit is en ruimte voor groei en ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook het beste van twee werelden op het gebeid van een fiscale advies carrière? Dan kun je via de website solliciteren op éen van de openstaande functies. Je moet een vragenlijst invullen en jouw motivatie bief en CV uploaden. Daarnaast moet je ook andere documenten zoals een cijferlijst inleveren.

Eerste gesprek

Zijn ze hier tevreden over en ziet Atlas Fiscalisten een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek van de sollicitatieprocedure bij Atlas Fiscalisten. Verloopt dit gesprek succesvol dan mag je vervolgens het online assessment van Atlas Fiscalisten maken.

Het assessment van PiCompany

Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest van Atlas Fiscalisten wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van PiCompany positief?

Eindgesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken met enkele partners. Overtuig je de beide partners dat jij de meest geschikte kandidaat bent? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij Atlas Fiscalisten.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge