Arriva assessment oefenen

Moet jij het Arriva assessment oefenen? Momenteel maakt Arriva gebruik van twee verschillende testen: SHL en Eelloo. Beide testontwikkelaars hebben daarnaast nog verschillende testen. Dit oefenpakket bereidt jou perfect voor op elke test die je kunt krijgen. Start vandaag dus nog!

Geschikt voor:
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Arriva: Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Arriva: SHL oefentoets

Probeer onze gratis SHL General Ability / g-test oefentoets met alle onderdelen.

Arriva assessmentArriva kom je tegen in heel Nederland, van bussen, treinen, schepen tot touringcars. Een groot deel van het openbaar vervoer in Nederland wordt namelijk door Arriva verzorgd.

Arriva als werkgever

Heb je Arriva als werkgever, dan weet je zeker dat je een goede baas hebt. Ze heeft namelijk het exclusieve keurmerk Top Employer gekregen. Daardoor weet je zeker dat je werkt in een succesvolle werknemersomgeving. Waar werknemers blij en tevreden zijn. Daardoor kunnen alle werknemers gezond, betrokken en gemotiveerd hun werk doen. Daarom investeren ze dan ook veel in medewerkers op het gebied van ontwikkeling en inzetbaarheid.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Arriva? Stuur dan via e-mail jouw CV en brief in. Jouw sollicitatie wordt beoordeeld door de recruiters. Voldoe je aan de eisen? Dan ga je door naar de tweede ronde.

Eerste gesprekken

Je wordt gebeld voor een telefonische screening. In dit informele gesprek probeert de recruiter een beeld van jou te krijgen. Zorg dus dat je op een gelegen moment opneemt. Als het echt ongelegen is, laat dit dan weten en plan een nieuwe belafspraak.

Als het telefoontje bevalt, word je voor het eerste gesprek uitgenodigd. Dit gesprek is een breedte interview waar je ingaat op jouw motivatiebrief en cv. Je kunt over alles wat er instaat vragen verwachten. Bereid dit gesprek dus goed voor. Het is goed om met een vriend(in) dit gesprek te oefenen. Bijvoorbeeld door iemand anders vragen over jouw brief en cv te laten stellen.

Assessment

Het online assessment maak je in principe thuis. Je krijgt een uitnodiging en hebt dan vaak enkele dagen om de test te maken. Zorg dat je je goed voorbereidt, want als je deze test niet haalt, lig je uit de procedure. Naast een capaciteitentest moet je ook een persoonlijkheidstest maken. Zo’n test kan je niet voorbereiden maar het is wel handig om daar iets over te lezen. Dan weet je beter wat je kunt verwachten.

Laatste gesprekken

Het tweede gesprek is met je toekomstige leidinggevende en gaat o.a. in op de uitslagen van het assessment. Daarna kan ook een medische screening worden gevolgd voor sommige functies. Is alles nog steeds positief? Dan volgt het laatste gesprek, het arbeidsvoorwaardengesprek. Na een positieve afronding krijg je te horen waar en wanneer je kunt beginnen met je nieuwe baan bij Arriva.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan