ASR Assessment Oefenen

Momenteel gebruikt ASR de HFM test. HFM heeft twee verschillende testen: HFM VIT en de HFM SIT. Dit zijn behoorlijk verschillende testen. Daarom bevat ons HFM oefenpakket voor beide testen een losse training. Zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op het ASR Assessment.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

1

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

2

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

A.S.R.Samen de verzekeringsbranche beter maken en de verzekeraar zijn waar klanten op kunnen bouwen… Dat is de missie van ASR. ASR is een Nederlandse verzekeraar en het moederbedrijf van de Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Ditzo.

ASR als werkgever

ASR behoort tot één van de grootste verzekeraars van Nederland. Samen met jouw 3600 andere collega’s werk je elke dag aan het verbeteren van de klantbeleving. Bij ASR staat de klant en de omgeving centraal.

Bij ASR draait het niet alleen om de verzekeringen, maar willen ze ook een nuttige rol vervullen in de samenleving. Dit zie je dan ook niet alleen terug in de dienstverlening, maar ook intern. Werken bij ASR betekent ook kijken naar hoe de medewerker kan worden ingezet en waar jouw kracht ligt. Zodat je goed bent in het werk wat je doet en samen doelen kan bereiken.

Sollicitatieprocedure bij ASR

De eerste stap van het solliciteren bij ASR is door te reageren op een vacature op de website van ASR. Dit doe je door een online sollicitatieformulier in te vullen. In dit formulier word je gevraagd je persoonsgegevens in te vullen en je CV, een motivatiebrief, en je diploma’s en certificaten aan te leveren. Nadat ASR jouw sollicitatie in overweging heeft genomen, en dit positief blijkt te zijn, zal je uitgenodigd worden voor een eerste sollicitatiegesprek met één van de recruiters van ASR.

Online assessment van HFM

Is dit gesprek goed bevallen? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment van HFM. Met het assessment van ASR wordt het vermogen om te kunnen leren, probleemoplossend te werken en jouw communicatieve vaardigheden getoetst.

Een speerpunt van ASR is namelijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. Daarom komt dat ook speciaal terug in het online assessment van ASR. Solliciteer je op een functie voor de klantenservice? Dan krijg je een online assessment wat specifiek is gericht om de communicatieve vaardigheden.

Tweede gesprek

Zijn de testen en het gesprek succesvol verlopen dan zal er een tweede sollicitatiegesprek volgen. In het tweede gesprek van de sollicitatieprocedure bij ASR wordt meer de diepte ingegaan op jouw capaciteiten en persoonlijkheid. Ook kan er in sommige gevallen nog een assessmentdag volgen op een van de locaties van ASR. Is dit allemaal positief? Dan krijg je daarna een aanbod van ASR en kun je aan de slag.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge