Arag assessment oefenen

Arag maakt gebruik van de PiCompany test. Dit is een test met hele specifieke vragen. Zoals cijferreeksen waar je het middelste cijfer moet vinden. Daarom is het belangrijk dat je ook specifiek oefent. Dat doe je het beste met dit oefenpakket. Start vandaag nog!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

ARAGWerken bij Arag betekent werken bij de grootste probleemoplosser van Nederland. Als juridisch dienstverlener en rechtsbijstandsverzekeraar krijgt Arag per jaar wel 60.000 hulpvragen binnen.

Arag als werkgever

Arag gelooft niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten. Ze staan dan ook op voor gerechtigheid. Want iedereen moet zichzelf kunnen verdedigen en zijn recht kunnen halen. Hier behandel je zowel klanten als collega’s als gelijken.

Daardoor kun je rekenen op een informele werksfeer waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei. Daarnaast betekent werken bij Arag dat je variabele werktijden hebt en de mogelijkheid tot het inruilen van vrije tijd en salaris.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Arag dan is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Bij voldoende raakvlakken word je gebeld voor een telefonisch interview. Hierna vindt het eerste gesprek plaats van de sollicitatieprocedure. Dit gesprek vindt plaats met de teamleider of manager en eventueel een tweede gesprekspartner.

Online assessment

Aansluitend krijg je ook de mogelijkheid om het online assessment van Arag te maken. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. De uitslag van het online assessment is bindend of je door gaat naar de volgende ronde. Daarom is het dus ook belangrijk om een goede score te halen. 

Het assessment van Arag wordt afgenomen door PiCompany. Dat betekent dat je een connector ability test moet maken. In sommige gevallen komt er ook nog een connector verbal test bij. Meestal niet. Maar je moet altijd uitgaan van jouw eigen uitnodiging! De connector ability bestaat uit de volgende onderdelen:

Als je de connector verbal test moet maken, komt daar nog analogieën bij.

Tweede gesprek

Na het succesvol doorlopen van het assessment word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek wordt wederom met de teamleider of manager gevoerd, ook zal een HR-adviseur aanwezig zijn. Is dit gesprek positief? Dan krijg je een aanbod. Bij een positief tweede gesprek volgt een (telefonisch) arbeidsvoorwaardengesprek. Als er overeenstemming is over de arbeidsvoorwaarden word je verwelkomd als nieuwe collega van Arag.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge