ACM assessment

Moet jij een assessment maken voor de Autoriteit Consument en Markt? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor ACM, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis ACM assessment test te oefenen.

De ACM als werkgever

De ACM valt onder de politieke verantwoordelijkheid van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hier werk je bij een onafhankelijke organisatie? Je treedt op tegen bedrijven die kansen en keuzes van consumenten belemmeren. Het oplossen van problemen in de markt vraagt om een creatieve manier van werken.

Je snapt als geen ander dat de meest effectieve oplossing voor een marktprobleem niet achter het bureau wordt ontwikkeld. Daarom ga je steeds een dialoog aan en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Werken bij ACM betekent dat je onafhankelijk bent en objectief oordeelt.

Sollicitatieprocedure

Werken bij ACM begint bij op de website. Hier kun je solliciteren op een van de vacatures of een open sollicitatie indienen. Als jouw sollicitatiebrief en CV goed zijn, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Bevalt dit gesprek? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment. Het assessment test of jouw talenten voldoende zijn voor de functie.

Tweede gesprek

De volgende stap in de sollicitatieprocedure is het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met een collega van de HR-afdeling en de betrokken manager. Vaak kan een collega ook bij dit gesprek aanschuiven. In dit gesprek ga je in op de functie, jouw drijfveren en de resultaten van het online assessment.

Laatste gesprek

Is dit allemaal positief en zien ze in jou de volgende ACM’er? Dan volgt daarna het laatste gesprek: een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je daarna starten bij de Autoriteit Consument en Markt.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99