ACM assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor de Autoriteit Consument en Markt? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

De ACM als werkgever

ACM assessmentDe ACM valt onder de politieke verantwoordelijkheid van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hier werk je bij een onafhankelijke organisatie? Je treedt op tegen bedrijven die kansen en keuzes van consumenten belemmeren. Het oplossen van problemen in de markt vraagt om een creatieve manier van werken.

Je snapt als geen ander dat de meest effectieve oplossing voor een marktprobleem niet achter het bureau wordt ontwikkeld. Daarom ga je steeds een dialoog aan en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Werken bij ACM betekent dat je onafhankelijk bent en objectief oordeelt.

Sollicitatieprocedure

Werken bij ACM begint bij op de website. Hier kun je solliciteren op een van de vacatures of een open sollicitatie indienen. Als jouw sollicitatiebrief en CV goed zijn, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Bevalt dit gesprek? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment. Het assessment test of jouw talenten voldoende zijn voor de functie.

Tweede gesprek

De volgende stap in de sollicitatieprocedure is het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met een collega van de HR-afdeling en de betrokken manager. Vaak kan een collega ook bij dit gesprek aanschuiven. In dit gesprek ga je in op de functie, jouw drijfveren en de resultaten van het online assessment.

Laatste gesprek

Is dit allemaal positief en zien ze in jou de volgende ACM’er? Dan volgt daarna het laatste gesprek: een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je daarna starten bij de Autoriteit Consument en Markt.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge