Baker Tilly assessment

Moet jij een assessment maken voor Baker Tilly? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Baker Tilly gebruikt momenteel de PiCompany test. PiCompany heeft momenteel meerdere versies in omloop van de Connector Ability test. Je herkent dat aan 2.0 of 2.1. Ons PiCompany oefenpakket bevat een training voor al deze versies. Start vandaag dus nog met oefenen.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Baker Tilly, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Baker Tilly assessment test te oefenen.

Baker Tilly is meer dan een accountancy en belastingadvieskantoor, ze helpen ondernemers met het bieden van tal van oplossingen.

Baker Tilly als werkgever

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat je krijgt als je aan de slag gaat bij Baker Tilly. Het is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert en dat wordt dan ook verwacht van de medewerkers van Baker Tilly. Je kunt blijven groeien en ontwikkelen, heb je talenten, dan wordt dat herkend en gekoesterd.

Je kan aan de slag op veel verschillende gebieden, van de controle jaarrekening, btw-advies tot waardebepaling of bedrijfsstrategie, je kunt jezelf in meerdere disciplines ontwikkelen. Naast een marktconform salaris krijg je dan ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiemogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Hier werken, begint met het insturen van jouw sollicitatiebrief. Jouw sollicitatie wordt intern naar het juiste kantoor doorgezet en binnen een aantal dagen ontvang je een reactie. Is dit een positieve reactie?

Kennismakingsgesprek

Dan is de eerste stap een kennismakingsgesprek op het kantoor waar je hebt gesolliciteerd. Dit gesprek is vaak met een vakinhoudelijke collega van het kantoor en een recruiter. Is het gesprek positief, dan krijg je een uitnodiging voor het maken van het online assessment.

Online assessment

In het assessment wordt gekeken naar wie je bent als persoon en wordt jouw intelligentie gemeten. Het assessment van Baker Tilly wordt afgenomen door PiCompany. De test heet de connector ability test. In sommige gevallen moet je ook nog de connector verbal maken. Maar dat is meestal niet het geval. Ga altijd van jouw uitnodiging uit!

De capaciteitentest van PiCompany bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  1. cijferreeksen,
  2. figuurreeksen en
  3. matrixen.

Als je de connector verbal ook moet maken, komt daar nog analogieën bij. Omdat je een normgroep moet verslaan, is het van belang dat je goed scoort. Je moet namelijk tenminste hoger scoren dan 50% van alle andere kandidaten.

Laatste gesprekken

Hierna volgt meestal een vervolggesprek als er een goede match blijkt te zijn. Tijdens dit gesprek gaat het over de inhoud van de baan die jij ambieert en wat Baker Tilly jou te bieden heeft. Is er nog steeds een klik na dit gesprek? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken. Hierna kan je beginnen met werken bij dit kantoor.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99