BAM assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor BAM? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

BAM Groep oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Werken bij de Koninklijke BAM Groep, ook wel BAM genoemd, is werken bij een van de grootste Europese bouwconcerns.

BAM Groep als werkgever

Werken bij Koninklijke BAM Groep kan in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. In welke functie je ook komt te werken, BAM werkt met een klantgerichte aanpak. De eindgebruiker en de omgeving vormen het uitgangspunt. Daarom bedenk je duurzame mogelijkheden en denk je in oplossingen.

BAM biedt veel doorgroeimogelijkheden aan. Maar ook kan je zelf een secundaire voorwaarden pakket samenstellen. Je kan ook jouw netwerk verbreden met het lidmaatschap van Young Bam.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de BAM Groep begint bij het solliciteren via de website. Hier kun je solliciteren op een van de openstaande functies of een open sollicitatie indienen. De eerste stap is een gesprek met één of meer recruiters. Daarna word je uitgenodigd voor een online assessment.

Het assessment

Het e-assessment van BAM groep wordt afgenomen door PiCompany. Deze test heet de connector ability test en moet je zeker niet onderschatten. Jouw einduitslag wordt namelijk vergeleken met een normgroep. Die normgroep heeft dezelfde studieachtergrond als jij. Je moet tenminste beter dan scoren dan 50% uit die normgroep.

Op het assessment krijg je cijferreeksen, figuurreeksen en matrixen. In sommige gevallen komt daar ook nog analogieën bij. Dat herken je aan connector verbal in de uitnodiging. Maar dat is lang niet altijd het geval. Ga altijd van jouw eigen uitnodiging uit. Als daar iets anders in staat, dan is dat correct.

Tweede gesprek

In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw drijfveren en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er daarna het laatste gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod van de BAM Groep? Dan kun je daarna starten met werken bij dit bouwbedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge