BAM Groep assessment

Moet jij een assessment maken voor BAM? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

BAM Groep maakt momenteel gebruik van de PiCompany Connector Ability Test. Hiervan zijn verschillende versies in omloop. Maar dat maakt in de voorbereiding niets uit. Ons PiCompany oefenpakket bevat een training voor al deze versies.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor BAM, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Koninklijke BAM Groep test te oefenen.

Werken bij de Koninklijke BAM Groep, ook wel BAM genoemd, is werken bij een van de grootste Europese bouwconcerns.

BAM Groep als werkgever

Werken bij Koninklijke BAM Groep kan in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. In welke functie je ook komt te werken, BAM werkt met een klantgerichte aanpak. De eindgebruiker en de omgeving vormen het uitgangspunt. Daarom bedenk je duurzame mogelijkheden en denk je in oplossingen.

BAM biedt veel doorgroeimogelijkheden aan. Maar ook kan je zelf een secundaire voorwaarden pakket samenstellen. Je kan ook jouw netwerk verbreden met het lidmaatschap van Young Bam.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de BAM Groep begint bij het solliciteren via de website. Hier kun je solliciteren op een van de openstaande functies of een open sollicitatie indienen. De eerste stap is een gesprek met één of meer recruiters. Daarna word je uitgenodigd voor een online assessment.

Het assessment

Het e-assessment van BAM groep wordt afgenomen door PiCompany. Deze test heet de connector ability test en moet je zeker niet onderschatten. Jouw einduitslag wordt namelijk vergeleken met een normgroep. Die normgroep heeft dezelfde studieachtergrond als jij. Je moet tenminste beter dan scoren dan 50% uit die normgroep.

Op het assessment krijg je cijferreeksen, figuurreeksen en matrixen. In sommige gevallen komt daar ook nog analogieën bij. Dat herken je aan connector verbal in de uitnodiging. Maar dat is lang niet altijd het geval. Ga altijd van jouw eigen uitnodiging uit. Als daar iets anders in staat, dan is dat correct.

Tweede gesprek

In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw drijfveren en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er daarna het laatste gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod van de BAM Groep? Dan kun je daarna starten met werken bij dit bouwbedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99