BarentsKrans assessment

Moet jij een assessment maken voor BarentsKrans? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor BarentsKrans, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis BarentsKrans test te oefenen.

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor.Hier werken 80 advocaten en notarissen aan nationale en internationale juridische uitdagingen.

BarentsKrans als werkgever

Bij dit kantoor ligt de lat hoog. Juristen werken in compacte teams vanuit een eigen expertise. Daarbij wordt steeds gestreefd om op hoog juridisch niveau het beste uit kennis en elkaar te halen. Dat wordt ook gevraagd van jou als je gaat werken bij BarentsKrans. Je moet dedicated te werk gaan, kwaliteit en inhoudelijk werk kunnen bieden. Daar staat ook wat voor tegenover. Zo heb je een uitstekende primaire en secundaire voorwaarden als je hier begint. Daarnaast heb je ontelbaar veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Sollicitatieprocedure

Ben jij dedicated om aan de slag te gaan bij BarentsKrans? De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier voor één van de openstaande vacatures. Hier vul je jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. Daarnaast is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie toe te voegen. Ook kun je jouw LinkedIn profiel aan de sollicitatie koppelen. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen. Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie?

Het eerste gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. De eerste ronde van onze sollicitatieprocedure bestaat uit een oriënterend gesprek met twee partners van het kantoor. Hierna krijg je een assessment. Tijdens dit gesprek ligt de focus op wederzijdse kennismaking. Zo wordt jouw werkervaring, nevenactiviteiten, interesses, en de motivatie voor het juridische vak en BarentsKrans besproken. Na het gesprek is het tijd voor het online assessment van BarentsKrans. Dit is een online persoonlijkheids– en capaciteitentest die je op het kantoor uitvoert.

Het tweede gesprek

Heb je het gesprek en de test goed doorlopen? Dan ben je door naar de tweede ronde van de sollicitatieprocedure. Je hebt een tweede sollicitatiegesprek met twee partners. Hierin worden onder andere jouw competenties besproken. Ook wordt in dit gesprek jouw juridisch-inhoudelijke kennis getoetst. Aansluitend lunch je met twee juristen. Na de tweede ronde hoor je binnen een aantal dagen of je een aanbod krijgt dit kantoor.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99