Werken bij Aegon betekent dat je klanten helpt om zelfbewuste keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst.

Aegon als werkgever

Aegon is een bank, verzekeraar, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Niet alleen een breed pakket aan diensten wordt door Aegon aangeboden, maar ook op het gebied van functies is er veel keuze. Werken bij Aegon houdt in dat je klanten helpt om geldzaken op orde te hebben.

Of je nu net begint met werken of je bent een senior: op alle gebieden kun je aan de slag bij Aegon. Wel verwachten ze dat je kritisch bent en het bedrijf scherp houdt. Daarnaast moet je de klant centraal stellen, verantwoordelijkheid dragen, wendbaar zijn en goed kunnen schakelen. Beschikt je over dit mindset? Dan voel jij je prima thuis als je gaat werken bij Aegon.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor Aegon? Dan kun je via de speciale vacaturesite jouw sollicitatie in de online omgeving indienen. Ben je geselecteerd voor de sollicitatieprocedure van Aegon, dan word je gebeld door de recruiter voor een oriënterend gesprek. Na het oriënterende gesprek krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Ging dit gesprek met de recruiter goed? Dan krijg je een uitnodiging voor een vervolggesprek en een assessment.

Assessment

Het assessment van Aegon bestaat uit een vragenlijst over jouw drijfveren en over jouw learning agility, oftewel jouw wendbaarheid en veerkracht. Naar aanleiding van de uitkomst het assessment van Aegon (en dan met name het onderdeel learning agility) wordt beslist of je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen. Tijdens dat gesprek worden de uitkomsten van het assessment van Aegon besproken. Ging het gesprek naar wens? Dan is de volgende stap van de sollicitatieprocedure bij Aegon een panelgesprek.

Laatste gesprekken

Dit is een gesprek met twee willekeurige en onafhankelijke medewerkers van Aegon. Met hun kennis bekijken ze of jij bij Aegon past.  Is het panelgesprek goed afgerond, dan volgt er een screening en word je op integriteit en betrouwbaarheid gescreend. Was dit allemaal in orde? Dan volgt het laatste gesprek waarin het aanbod en contract worden besproken. Hierna begin jij aan het welkomstprogramma bij Aegon.

Aegon

  • CEO: Alexander Rijn Wynaendts (23 apr. 2008)
  • Hoofdvestiging: Den Haag
  • Dochterondernemingen: Aegon UK, Transamerica Corporation
Cubiks Advanced curusoverzichtCubiks Advanced figuurreeksen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 600+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
16 lessen
33 testen
624+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 lesmateriaal
400+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Aegon assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.