APG Groep verzorgt als financiële dienstverlener bestuur advisering, asset management, pensioenadministratie, pensioencommunicatie en werkgeversdiensten.

APG als werkgever

Werken bij APG betekent dat je voor veel verschillende sectoren werkt. Deze werkgever voert namelijk haar werkzaamheden uit voor sectoren uit het onderwijs, overheid, bouw, sociale werkvoorziening, medisch specialisten of architectenbureaus. APG weet als geen ander dat jij nog tot aan je pensioen een leuke baan wilt hebben. Daarom vinden zij het belangrijk dat jij je betrokken en gewaardeerd voelt voor wie jij bent als professional én als persoon. Diversiteit is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en uiteraard een goede pensioenregeling.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij APG doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Zijn ze tevreden met jouw sollicitatiebrief? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure. De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. Sowieso volgt er na een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief eerst een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief? Dan mag je door naar het online assessment van APG. Tijdens dit online assessment wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en kennisniveau. Je krijgt alle informatie keurig op tijd zodat je je nog kunt voorbereiden op het online assessment. Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van APG positief verlopen wordt er een aanbod door APG gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerk traject bij APG.

APG

  • Aantal medewerkers: 3.500
  • Actief in 4 landen
  • De APG Groep bestaat uit: APG, Loyalis en Inadmin
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

APG assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.