Wil je werken bij een onafhankelijk fiscaal advieskantoor wat het beste van twee werelden biedt? Dan ben je bij Atlas Fiscalisten op de juiste plek. Ze hebben de aanpak van een klein kantoor, maar de kennis en ervaring van een groot kantoor.

Atlas Fiscalisten als werkgever

Werken bij Atlas Fiscalisten is, werken bij een onafhankelijk, fiscaal advieskantoor wat vestigingen heeft in drie verschillende landen. Met meer dan 100 toegewijde fiscalisten en advocaten worden cliënten snel en adequaat te voorzien van het beste advies. Ga jij hier werken dan streef je samen met de andere collega’s naar het doel om  te worden gezien als the Benelux tax firm. Om dit te kunnen bereiken krijg je dan ook veel mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Eigen ontwikkeling, initiatieven ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen, daar draait het om. Ook werk je in een inspirerende omgeving, waar veel diversiteit is en ruimte voor groei en ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook het beste van twee werelden op het gebeid van een fiscale advies carrière? Dan kun je via de website solliciteren op éen van de openstaande functies. Je moet een vragenlijst invullen en jouw motivatie bief en CV uploaden. Daarnaast moet je ook andere documenten zoals een cijferlijst inleveren. Zijn ze hier tevreden over en ziet Atlas Fiscalisten een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek van de sollicitatieprocedure bij Atlas Fiscalisten. Verloopt dit gesprek succesvol dan mag je vervolgens het online assessment van Atlas Fiscalisten maken.

Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest van Atlas Fiscalisten wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van Atlas Fiscalisten positief? Dan word je uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken met enkele partners. Overtuig je de beide partners dat jij de meest geschikte kandidaat bent? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij Atlas Fiscalisten.

Atlas Fiscalisten

  • Onder de naam T/A International heeft Atlas een samenwerking met het kantoor Tiberghien (België en Luxemburg)
  • Opgericht: 2010
  • Aantal werknemers: 20
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Atlas Fiscalisten assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.