Een significante en betekenisvolle impact op organisaties en de maatschappij creëren? Dat doe je als je gaat werken bij de consultancy organisatie BlinkLane.

BlinkLane als werkgever

BlinkLane is een leidende consultancy organisatie. Dit kantoor richt zich op organisatietransformatie in een digitaal tijdperk. Bij BlinkLane ben je constant bezig met innovaties op het gebied van IT-technologie. Het is een omgeving waarin veel ambitieuze mensen werken. Eigen initiatief staat daarom hoog in het vaandel. Innovatief, informeel en professioneel werken zijn de kernwaarden bij BlinkLane. Werk je graag aan complexe uitdagingen? Dan zit je hier op de juiste plek. Daarnaast wordt ook gekeken naar wat jou uitdaagt en hoe je jouw doelen kunt bereiken. Hier doen ze er alles aan om jou te inspireren, ontwikkelen en te betrekken bij alle technologische ontwikkelingen.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook een significante impact gaan maken bij BlinkLane? De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier voor één van de openstaande vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om jouw CV en motivatie bij te voegen. Ook kun je jouw LinkedIn profiel aan de sollicitatie koppelen. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen. Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie, dan word je uitgenodigd voor een selectiegesprek.

Selectiegesprek

Dit is de eerste stap van de selectieprocedure van BlinkLane. Is dit gesprek positief verlopen, dan word je uitgenodigd voor een vervolgtraject. Dit is in de vorm van een online assessment. Het online assessment van BlinkLane bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Hierna volgt een gesprek waarin de resultaten van het online assessment van BlinkLane worden besproken.

Is dit gesprek positief dan volgt er een tweede gesprek met jouw toekomstige manager en collega’s. Heb jij hun beiden overtuigd dat je moet gaan werken bij BlinkLane? Dan kun waarschijnlijk je jouw contract gaan tekenen bij dit kantoor.

BlinkLane

  • Opgericht: 2007
  • Aantal werknemers: 50
  • Missie: “to succeed beyond ambition”
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

BlinkLane assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.