Boer & Croon assessment

Moet jij een assessment maken voor Boer & Croon? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Q1000 oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het Q1000 assessment voor Boer & Croon, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Boer & Croon test te oefenen.

Decennia ervaring in leiderschapsvraagstukken combineren met jong toptalent. Dat is de kracht van Boer & Croon.

Boer & Croon als werkgever

Boer & Croon is een managementbureau dat de mens centraal zet in haar oplossingen. Daarom wordt er hier ook veel geïnvesteerd in hechte netwerken, ontwikkelprogramma’s en samenwerking. Werken bij Boer & Croon betekent dat er echt naar je geluisterd wordt. Je wordt ook constant getriggerd om nieuwsgierig te blijven en te blijven leren.

Hoewel er veel diversiteit is op de werkvloer zijn de kernwaarden de gemeenschappelijke factor. Die kernwaarden zijn: resultaatgericht, kritisch en verbindend werken. Als je hier wilt werken zijn dat dus waarden die je moet bezitten.

Sollicitatieprocedure

Starten met een baan bij Boer & Croon doe je niet zomaar. Er vindt een strenge selectie plaats voordat je hier kan beginnen. De sollicitatieprocedure begint met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

Is er een match? Dan start de eerst ronde van de sollicitatieprocedure bij Boer & Croon. In deze ronde moet je een uitgebreide zelfanalyse maken. Ziet de recruiter kansen in jou? Dan mag je naar het eerste gesprek.

Het assessment

Na het eerste gesprek volgt er een assessment. In het praktijkgerichte assessment wordt jouw probleemoplossend vermogen, interpersoonlijke vaardigheden en managementkwaliteiten getest.

Na afloop van het talent assessment van Boer & Croon ontvang je een rapportage met de resultaten en ontwikkelpunten. Deze rapportage vormt ook de basis van het kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek voer je met jouw toekomstige leidinggevende. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw drijfveren, de resultaten van het e-assessment en waarom je graag wilt werken bij Boer & Croon. Hierna volgt een tweede gesprek als er een goede match blijkt te zijn. Ook kan er nog een vervolg assessment worden gevraagd.

Zijn de uitkomsten van deze twee rondes ook weer positief? Je bespreekt in een afrondend gesprek het aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je akkoord gaat, ben je wel de nieuwe werknemer van dit kantoor.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99