Bouwmaat assessment

Moet jij een assessment maken voor Bouwmaat? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

HFM oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Bouwmaat, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Bouwmaat test te oefenen.

Werken in de bouw kan bij Bouwmaat. Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw.

Bouwmaat als werkgever

Met ruim 47 vestigingen door heel Nederland is Bouwmaat een groot bouwbedrijf. In Bunschoten staat het hoofdkantoor. Hier wordt gewerkt aan de formule, het assortiment, inkoop en publiciteit. Als je hier werkt, werk je voor een sterke formule met eenduidige uitstraling. Je kunt altijd rekenen op kwaliteit, vakkundig advies en goede service. Dat is iets wat Bouwmaat ook van jou verwacht.

Er wordt daarom ook alles aan gedaan om niet alleen de wensen van de klant te vervullen maar ook van haar werknemers. Hiervoor is er een virtueel opleidingshuis. Daarnaast krijg je een persoonlijk ontwikkelingsplan en zijn er diverse coaching mogelijkheden. Zo start jij je carrière bij Bouwmaat optimaal. Op die manier heeft Bouwmaat niet alleen tevreden klanten maar ook tevreden werknemers.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Bouwmaat? Dan zijn jouw CV en motivatiebrief de belangrijkste twee documenten voor een succesvolle sollicitatie. Ziet de HR-manager van Bouwmaat in jou een goede kandidaat? Dan word je uitgenodigd voor het eerste gesprek bij Bouwmaat. Was dit positief? Dan is de volgende ronde van de sollicitatieprocedure een online assessment.

Online assessment

Het selectieassessment van Bouwmaat bestaat uit een capaciteitentest waarin je numerieke en verbale vermogen wordt getoetst. Daarnaast wordt jouw vermogen om logisch te redeneren getoetst. Het assessment is niet alleen een selectiemiddel. Dit wordt ook later gebruikt als verdere ontwikkeling als je hier aan de slag gaat. Zijn de resultaten van het online assessment bij Bouwmaat positief?

Selectiegesprek

Dan krijg je de resultaten en een uitnodiging voor het selectiegesprek toegestuurd. Het selectiegesprek vindt plaats op het hoofdkantoor. Dan ga je in op de resultaten van het assessment en waarom je wilt werken bij Bouwmaat. Gaat dit gesprek ook naar wens? Dan mag je daarna je contract tekenen en kun je starten met een loopbaan bij dit bouwbedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99