CBRE assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor CBRE? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Wil jij een carrière opbouwen in vastgoedadvies, vastgoedbeleggingen, vastgoedbeheer of facilitair management? Ga dan aan de slag bij CBRE.

CBRE als werkgever

CBRE biedt geïntegreerde vastgoedoplossingen voor eigenaren, beleggers en eindgebruikers overal ter wereld. Wil jij ook meerwaarde creëren voor vastgoed en investeringen? Ga dan hier aan de slag. Ga jij hier aan het werk? Dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière.

Ook geloven ze hier dat werk meer is dan alleen werk. Daarom willen ze een fijne en stimulerende werkplek bieden. Om dat mogelijk te maken bieden ze tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van CBRE te realiseren.

Sollicitatieprocedure

De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Na twee weken krijg je een reactie op jouw sollicitatie. Bij voldoende raakvlakken word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.

Eerste gesprek

Dit eerste gesprek is met een recruiter en jouw toekomstige leidinggevende. In dit gesprek wordt ingegaan op jouw capaciteiten en werkervaring. De recruiter vertelt ook iets over de organisatie en functie. Na een succesvol eerste kennismakingsgesprek vervolg je de sollicitatieprocedure. De volgende stap is het maken van een online assessment.

Online assessment

Het online assessment bestaat uit een SHL test en een persoonlijke profielanalyse. Als je het assessment met succes hebt afgerond, kan het zijn dat er nog een extra gesprek wordt ingepland. Daarna ontvang je van een concreet aanbod en kun je daarna snel aan de slag bij dit bedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge