CBRE assessment

Moet jij een assessment maken voor CBRE? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor CBRE, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis CBRE test te oefenen.

Wil jij een carrière opbouwen in vastgoedadvies, vastgoedbeleggingen, vastgoedbeheer of facilitair management? Ga dan aan de slag bij CBRE.

CBRE als werkgever

CBRE biedt geïntegreerde vastgoedoplossingen voor eigenaren, beleggers en eindgebruikers overal ter wereld. Wil jij ook meerwaarde creëren voor vastgoed en investeringen? Ga dan hier aan de slag. Ga jij hier aan het werk? Dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière.

Ook geloven ze hier dat werk meer is dan alleen werk. Daarom willen ze een fijne en stimulerende werkplek bieden. Om dat mogelijk te maken bieden ze tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van CBRE te realiseren.

Sollicitatieprocedure

De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Na twee weken krijg je een reactie op jouw sollicitatie. Bij voldoende raakvlakken word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.

Eerste gesprek

Dit eerste gesprek is met een recruiter en jouw toekomstige leidinggevende. In dit gesprek wordt ingegaan op jouw capaciteiten en werkervaring. De recruiter vertelt ook iets over de organisatie en functie. Na een succesvol eerste kennismakingsgesprek vervolg je de sollicitatieprocedure. De volgende stap is het maken van een online assessment.

Online assessment

Het online assessment bestaat uit een SHL test en een persoonlijke profielanalyse. Als je het assessment met succes hebt afgerond, kan het zijn dat er nog een extra gesprek wordt ingepland. Daarna ontvang je van een concreet aanbod en kun je daarna snel aan de slag bij dit bedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99