Boskalis assessment oefenen

Moet jij een Boskalis assessment maken? Boskalis maakt momenteel gebruik van twee soorten testen: Cubiks en Ixly. Daarom krijg je in dit oefenpakket beide testen. Zo kan jij je perfect voorbereiden op de Boskalis test. Start vandaag nog!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Boskalis: Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Boskalis: Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

Boskalis: Ixly adaptieve capaciteitentest

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de ACT.

Als trainee bij Boskalis leer je in anderhalf jaar het bedrijf en haar veelzijdigheid kennen. Samen met collega’s leer je internationaal samenwerken aan grootschalige dredging en offshore projecten. Het traineeprogramma richt zich op de aandachtsgebeiden operations, offshore en fleetmanagement. Naast het technische traineeprogramma biedt Boskalis een apart traineeprogramma voor finance aan.

Sollicitatieprocedure van Boskalis

Eerste ronde: brief met CV

De recruiter bekijkt je match met het bedrijf op basis van je CV en motivatiebrief. Zorg dat je een goed cv inlevert. Let vooral goed op spel- en grammaticafouten. Maar ook wat je erop zet. Niemand is geïnteresseerd in 12 bijbaantjes. Vermeld alleen de relevante en meest recente bijbaantjes. Hetzelfde geldt als je heel veel cursussen hebt gevolgd.

De motivatiebrief is eigenlijk belangrijker dan het cv. Deze brief vormt ook vaak het begin van jouw latere gesprekken. Alles wat hierin staat, kan terugkomen. Zorg dus dat je echt goed nadenkt over wat je erin zet. Je moet ook dingen kunnen onderbouwen. Als je erin zet dat je graag voetbalt, moet je ook kunnen zeggen dat je in een team zit. Of heel lang zat.

Tweede ronde: eerste gesprek

Naar aanleiding van de brieven en CV’s wordt een select groepje kandidaten uitgenodigd. Boskalis is best wel een bijzonder bedrijf met een bijzondere cultuur. Denk aan werken in het buitenland, onregelmatige uren, veel on the job werken, pragmatische aanpak.

Wat erg belangrijk is dat je snel kan handelen en creatieve oplossingen hebt. Er wordt veel zelfstandig werken van je gevraagd, dus probeer goede voorbeelden voor te bereiden. Je moet projecten begeleiden en dit zorgt voor diverse taken. Het kan variëren van een taxi regelen in twaalf talen tot het presenteren voor een raad van bestuur. Ze zoeken dus heel veelzijdige types.

Derde ronde: selectiedag

De selectiedag zal bestaan uit twee onderdelen: een groepsopdracht en een presentatie. Je moet de presentatie in het Engels voor te bereiden. Hier moet je in ieder geval de volgende vraag beantwoorden: “waar heeft Boskalis jou over 5 jaar gebracht?”. Je presentatie mag maximaal 8 minuten duren. Je zult presenteren aan een groep van vier of vijf medekandidaten en aan een aantal Boskalis managers. De groepsopdrachten wisselen elk jaar en worden pas op de dag zelf bekend gemaakt.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Boskalis oefenen voor 34,99