Wil je werken in de internationale advocatuur? Dat kan bij het Nederlandse advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek.

De Brauw als werkgever

De Brauw heeft een uitgebreide internationale klantenkring. Niets voor niets heeft ze dan ook vestigingen in Brussel, London, New York, Shanghai en Singapore. Het is dan ook één van de grote zeven advocatenkantoren in Nederland. Als advocaat kun je werken op rechtsgebieden zoals:

  • fusies en overnames,
  • corporate recovery en insolvency,
  • pensioenen,
  • private equity,
  • ondernemingsrecht,
  • belastingrecht.

Werken bij de Brauw doe je nauwkeurig, integer, met passie en professioneel. Er wordt veel van je gevraagd en verwacht als je hier gaat werken. Maar er wordt ook veel in jou en jouw carrière geïnvesteerd.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je solliciteert bij de Brauw, word je eerst gevraagd om een digitaal sollicitatieformulier in te vullen. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in te vullen. Verder is er de mogelijkheid om jouw CV en je motivatiebrief bij te voegen. Ook vinden ze cijferlijsten en beoordelingen van eerdere werkgevers belangrijk om te kunnen inzien. Met deze gegevens maken ze vervolgens een eerste selectie.

Behoor jij tot de eerste selectie? Dan volgt er een kennismakingsgesprek en een online assessment. Het online assessment wisselt per functie en opleidingsniveau. Zorg dus dat je goed jouw uitnodiging leest om de juiste test te vinden. Heb je deze test succesvol gemaakt?

Dan word je uitgenodigd voor de tweede ronde van de sollicitatieprocedure bij Brauw. In de tweede ronde heb je twee interviews van ongeveer een uur met een partner. Hierbij wordt gekeken naar de resultaten van het online assessment van Brauw, jouw motivatie en gaan ze dieper in op jouw drijfveren. Als deze gesprekken ook weer positief blijkt te zijn, krijg je daarna een aanbod van de Brauw Blackstone Westbroek. Hierna kun je aan de slag bij dit internationale kantoor.

De Brauw

  • Opbrengst: 133 miljoen EUR
  • Opgericht: 1871
  • Aantal kantoren: 6
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

De Brauw assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Andere bedrijven: