Wil je werken op het moment dat bij de mensen alles verandert? Wanneer er zorg en ondersteuning nodig is? Dan is werken bij De Zellingen de juiste keus. Hier willen ze alles doen om hun cliënten geluksmomenten te laten blijven ervaren.

De Zellingen als werkgever

Zoek je een boeiende baan waarin jij het verschil kunt maken? Waar jouw ontwikkeling centraal staat? Hier heb je zelf de regie over jouw leven en carrière. Door het volgen van cursussen en opleidingen kun je doorgroeien. Daarnaast blijf je maatschappelijk betrokken bij jouw werk. Je groeit niet alleen zelf maar je biedt ook anderen geluksmomenten aan. Je hebt hier veel persoonlijk contact met cliënten. Hierbij staan passie, professionaliteit en pragmatisch werken centraal.

Sollicitatieprocedure

De Zellingen heeft haar sollicitatieprocedure duidelijk op orde. Daarom volgt iedereen altijd dezelfde stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature of door een open sollicitatie te sturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match?

Dan word je gebeld voor een telefonische kennismaking. In de volgende stap maak je een online assessment. Dit online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Rond je de testen af met een goed resultaat?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van de recruiters. Als het gesprek goed gaat, krijg je een gesprek met jouw toekomstige teammanager. Als deze manager overtuigd is van jouw kunnen, kan je hier aan de slag. De de laatste stap is dan het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun je beginnen met werken bij deze zorgverlener.

De Zellingen

  • Bij De Zellingen werken 1.300 medewerkers en 500 vrijwilligers.
  • Bestuurder De Zellingen: Frida van der Sloot
  • Opgericht: 1997
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

De Zellingen assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.