Wil je werken op het moment dat bij de mensen alles verandert n het leven verandert zodat er zorg en ondersteuning nodig is? Dan is werken bij De Zellingen de juiste keus. Bij De Zellingen willen ze alles doen om hun cliënten geluksmomenten te laten blijven ervaren.

De Zellingen als werkgever

Zoek je een boeiende baan waarin jij het verschil kunt maken en waar jouw ontwikkeling centraal staat? Bij De Zellingen heb je zelf de regie over jouw leven en carrière. Door het volgen van cursussen en opleidingen kun je doorgroeien en ook blijf je maatschappelijk betrokken bij je werk. Zo kun jij als je aan het werk bent bij de Zellingen niet alleen zelf groeien maar ook andere mensen laten groeien en geluksmomenten aanbieden. Werken bij De Zellingen betekent dan ook veel persoon contact met klanten, op een manier waarbij passie, professionaliteit en pragmatisch werken centraal staat.

Sollicitatieprocedure

De Zellingen heeft haar sollicitatieprocedure duidelijk op orde en je volgt altijd dezelfde stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie te sturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van De Zellingen voor een telefonische kennismaking. De volgende stap van de sollicitatieprocedure bij De Zellingen houdt in dat je een online assessment maakt. Dit online assessment van De Zellingen bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Rond je de testen af met een goed resultaat dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van de recruiters. Was dit gesprek goed gegaan? Dan volgt er nog een tweede gesprek met jouw toekomstige teammanager. Ziet de manager kansen voor jou en denkt de teammanager dat jij ook geluksmomenten kan creëren voor de klanten van Zellingen? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun je beginnen met werken bij De Zellingen.

De Zellingen

 • Bij De Zellingen werken 1.300 medewerkers en 500 vrijwilligers.
 • Bestuurder De Zellingen: Frida van der Sloot
 • Opgericht: 1997
HFM VIT OefenpakketHFM syllogismen oefenen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Specifieke Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 1.500 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

 • 30 dagen toegang
 • 14 lessen
 • 55 testen
 • 1511 oefenvragen

Dit oefenpakket bevat:

 • Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
 • Logisch redeneren (syllogismen)
 • Verbale aanleg (analogieën)
 • Oefenassessment VIT stijl

Ook te koop als onderdeel van:

De Zellingen assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.