Joriszorg assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Joriszorg? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Joriszorg Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Werken bij Joriszorg betekent, leven voor de zorg. Energiek, openhartig en dapper ga je aan de slag met het verlenen van de beste zorg.

Joriszorg als werkgever

Werken bij Joriszorg betekent dat je werkt bij een enthousiaste en betrokken club van zorgprofessionals. Samen met je collega’s geef je iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies aan mensen die zorg nodig hebben. De kernwaarden energiek, dapper en openhartig zijn verweven met hoe Joriszorg met haar personeel omgaat.

Zo doen ze er alles aan dat jij de beste zorg aan cliënten kan geven. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Ook is de cultuur openhartig. Samen kom je verder is het credo van Joriszorg. Hierdoor heb je alle ruimte om jouw feedback te geven. Ook zijn er vaak overleggen over de gang van zaken en de manier waarop dingen gaan. Zo voel jij je gehoord en betrokken als je gaat werken bij Joriszorg.

Sollicitatieprocedure

Om te gaan werken bij Joriszorg dien je online te solliciteren. Ziet Joriszorg in jou ook een enthousiaste zorgprofessional? Dan word je uitgenodigd voor een telefonisch interview. Dit interview is met de HR-manager. Gaat dit interview naar wens? Dan krijg je een uitnodiging voor het online assessment van Joriszorg.

Assessment

Het zorg assessment van Joriszorg bestaat uit een persoonlijkheidstest en een Eelloo capaciteitentest. Na het succesvol doorlopen van het online assessment word je uitgenodigd voor een vervolggesprek. Dit voer je met een HR-manager en jouw toekomstige manager. Hierin worden de resultaten van het online assessment besproken en kan jij jouw motivatie voor werken bij Joriszorg toelichten.

Laatste ronde

Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er eventueel nog een tweede gesprek. Hierna komt je in de laatste ronde van de sollicitatieprocedure. Dit is een afrondend gesprek waarin Joriszorg jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je daarna beginnen met werken bij deze zorgverlener.

Andere zorgbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan