Elkerliek assessment

Moet jij een assessment maken voor het Elkerliek ziekenhuis? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Ixly oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Elkerliek, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Elkerliek test te oefenen.

Werken met passie voor het medische vak en de mensen. Dat is wat je proeft en ervaart als je gaat werken bij het Elkerliek Ziekenhuis.

Elkerliek Ziekenhuis als werkgever

Werken bij het Elkerliek Ziekenhuis is mensenwerk. Daarnaast staan ze voor het geven van de beste zorg. Zodat jij meer voldoening kunt halen uit jpiw werk. Sterker nog: ze willen dat je werk kunt doen waar je echt blij van wordt. Daarom is veel aandacht voor wat goed is voor jou. Want ze gaan er vanuit dat je geniet wanneer je hoge kwaliteit van zorg kunt bieden aan patiënten.

Daarom krijg je ook alle begeleiding en ondersteuning die nodig is bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Je krijgt goede marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de Elkerliek Ziekenhuis begint met online solliciteren. De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier voor één van de vacatures. Heb jij de juiste vaardigheden en werkervaring voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek.

Assessment

Het zorg assessment wordt afgenomen door Ixly. De test die je dan moet maken is waarschijnlijk de adaptieve capaciteitentest (ACT). Dat is een pittige test waar je je goed op moet voorbereiden. Het Hellotest oefenpakket voor Ixly biedt oefenmateriaal voor deze testen. Al het oefenmateriaal is door onszelf ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat je een onafhankelijke maar goede voorbereiding hebt.

Laatste gesprekken

Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de afdeling waar je gaat werken. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw motivatie en worden de resultaten van het online assessment besproken. Hierna volgt een afsluitend gesprek en een aanbod voor een contract. Daarna kun jij ook de beste zorg gaan verlenen in het Elkerliek Ziekenhuis.

Andere zorgbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99