Reinier de Graaf assessment

Moet jij een assessment maken voor het Reinier de Graaf Ziekenhuis? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies waarvoor je een test moet maken.

Q1000 oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Reinier de Graaf, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Reinier de Graaf test te oefenen.

Al acht eeuwen levert het Reinier de Graaf Gasthuis zorg aan inwoners van Delft en omgeving. Het gaat hierbij om specialistische zorg voor de speerpunten van het ziekenhuis als oncologie, ouderen en moeder en kind.

Samen zorgen doet ertoe

Volgens het ziekenhuis is samen zorgen van levensbelang, niet alleen voor de kwaliteit van de zorg maar ook voor ons bestaansrecht. Oprecht aandacht wordt gezien als een belangrijk aspect van zorg en is daarom één van de kernwaarden van het ziekenhuis.

Daarbij ook het grensverleggend handelen om de beste zorg te bieden, denken in mogelijkheden, nieuwsgierig blijven en nieuwe dingen uitproberen vallen hier allemaal onder. Eigen inbreng kunnen ze daarom ook enorm waarderen om aan beide genoemde kernwaarden te voldoen.

Sollicitatieprocedure

Bij Reinier de Graaf Gasthuis is het normaal om digitaal te solliciteren naar een functie door op de solliciteer-button te klikken. Voeg daarbij de gevraagde documenten toe. Wellicht kun je hier ook een vragenlijst verwachten waarbij ze je toetsen op bepaalde harde eisen of wordt er gevraagd een opdracht die aansluit bij de vacature te maken.

Assessment

Als er wordt gevraagd om een zorg assessment kun je de volgende onderdelen verwachten: figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Deze test wordt dan afgenomen door Eelloo en heet de Q1000. Binnen een paar werkdagen kun je vervolgens een eerste reactie verwachting en na de genoemde sluitingsdatum hoor je of je wordt uitgenodigd voor een selectiemoment.

Tweede gesprek

Zo’n moment kan onder andere een spreekuur, gesprek, rondleiding of speeddate zijn. In sommige gevallen is er spraken van een tweede selectie gesprek of (een gedeelte van) een dag meelopen op de afdeling. De uitslag van de gesprekken en selectiemoment wordt altijd telefonisch aan je doorgegeven.

Andere zorgbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99