Reinier de Graaf Ziekenhuis assessment

Moet jij een assessment maken voor het Reinier de Graaf Ziekenhuis? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies waarvoor je een test moet maken.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Al acht eeuwen levert het Reinier de Graaf Gasthuis zorg aan inwoners van Delft en omgeving. Het gaat hierbij om specialistische zorg voor de speerpunten van het ziekenhuis als oncologie, ouderen en moeder en kind.

Samen zorgen doet ertoe

Volgens het ziekenhuis is samen zorgen van levensbelang, niet alleen voor de kwaliteit van de zorg maar ook voor ons bestaansrecht. Oprecht aandacht wordt gezien als een belangrijk aspect van zorg en is daarom één van de kernwaarden van het ziekenhuis.

Daarbij ook het grensverleggend handelen om de beste zorg te bieden, denken in mogelijkheden, nieuwsgierig blijven en nieuwe dingen uitproberen vallen hier allemaal onder. Eigen inbreng kunnen ze daarom ook enorm waarderen om aan beide genoemde kernwaarden te voldoen.

Sollicitatieprocedure

Bij Reinier de Graaf Gasthuis is het normaal om digitaal te solliciteren naar een functie door op de solliciteer-button te klikken. Voeg daarbij de gevraagde documenten toe. Wellicht kun je hier ook een vragenlijst verwachten waarbij ze je toetsen op bepaalde harde eisen of wordt er gevraagd een opdracht die aansluit bij de vacature te maken.

Assessment

Als er wordt gevraagd om een zorg assessment kun je de volgende onderdelen verwachten: figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Deze test wordt dan afgenomen door Eelloo en heet de Q1000. Binnen een paar werkdagen kun je vervolgens een eerste reactie verwachting en na de genoemde sluitingsdatum hoor je of je wordt uitgenodigd voor een selectiemoment.

Tweede gesprek

Zo’n moment kan onder andere een spreekuur, gesprek, rondleiding of speeddate zijn. In sommige gevallen is er spraken van een tweede selectie gesprek of (een gedeelte van) een dag meelopen op de afdeling. De uitslag van de gesprekken en selectiemoment wordt altijd telefonisch aan je doorgegeven.

Andere zorgbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan