Radboud UMC oefenen

Moet jij een assessment maken voor het Radboud? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Een universitair medisch centrum met een persoonsgerichte en innovatieve missie dat zich bevindt in Nijmegen. Het Radboud UMC biedt topreferente en topklinische zorg aan patiënten. Daarnaast neemt het centrum de belangrijke taak van het vergroten en verspreiden van kunde en kennis op zich. Dit wordt vervult door wetenschappelijk onderzoek te doen en daarbij onderwijs te verzorgen met hoogleraren in academische sleutelposities.

Samen met én voor de patiënt onderscheidend zijn

Bij het ziekenhuis is voldoende ruimte voor jouw bijdrage in de continu veranderende uitdagingen als mensen die ouder worden, de beschikbaarheid en ontwikkeling van technologie en kennis en het voorkomen van ziektes. Daarom draait het bij Radboud UMC om duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg.

Sollicitatieprocedure van Radboud UMC

Na het solliciteren wordt een eerste selectie gemaakt op basis van een beoordeling van sollicitatiebrief en CV. De uitnodiging voor een sollicitatiegesprek(ken) ontvang je per e-mail, ook als je niet uitgenodigd wordt ontvang je hierover een bericht uiterlijk binnen tien werkdagen na sluitingsdatum van de vacature.

Selectieonderzoek

De screening wordt opgevolgd door een selectieonderzoek waar een medisch onderzoek of een zorg assessment onderdeel van kan zijn. Het assessment wordt dan afgenomen door PiCompany. Figuurreeksen, matrixen, analogieën en cijferreeksen kun je verwachten op deze adaptieve PiCompany test. Dit betekent dat het niveau zich aanpast tijdens de test zelf: beantwoord je een vraag goed, dan krijg je een moeilijkere vraag en andersom een fout zorgt voor een makkelijke vraag.

Laatste gesprek

Ten slotte, krijgt de meest geschikte kandidaat ( besloten op basis van gespreksdeelnemers, uitslagen van onderzoeken en vacaturehouder) binnen één week na het laatste gesprek een bericht.

Andere zorgbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Radboud UMC oefenen voor 34,99