Florence Zorg assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Florence Zorg? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

Werken bij Florence Zorg betekent het vak uitvoeren waarvoor je bent opgeleid. Zo kun je richten op de zorg voor cliënten en heb je een boeiende baan waarin jij het verschil maakt.

Florence Zorg als werkgever

Werken bij Florence betekent dat je werkt bij een enthousiaste en dynamische club van ruim 3.400 zorgprofessionals. Samen met je collega’s geef je iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies bij mensen thuis en in verpleeg- en verzorgingshuizen. Om jouw werk goed te kunnen uitvoeren, wordt gekeken naar wat jij nodig hebt.

Zo is er ruimte om dichtbij huis te werken, vakinhoudelijke kennis te vergroten of om te kunnen doorgroeien. Ook heb je de mogelijkheden om je werkdagen aan te passen aan jouw persoonlijke situatie. Daarnaast je een maandelijks benefit budget te besteden. Daarmee kan je kiezen tussen vrije tijd of geld of voor een opleiding, fiets-, tablet- of sport-abonnement.

Sollicitatieprocedure

Om te gaan werken bij Florence dien je online te solliciteren door middel van invullen van het online sollicitatieformulier. Ziet Florence in jou een ook een enthousiaste zorgprofessional? Dan word je uitgenodigd voor een telefonisch interview.

Het assessment

Ging dit interview naar wens dan krijg je een uitnodiging voor het zorg assessment van Florence. Tijdens het HFM assessment van Florence wordt gekeken naar jouw persoonlijkheid, jouw manier van communiceren en probleemoplossend vermogen.

Laatste gesprekken

Het eerste gesprek voer je met een HR-manager en jouw toekomstige manager. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Florence jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je daarna beginnen met werken bij Florence Zorg.

Andere zorgbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge