Flevoziekenhuis assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor het Flevoziekenhuis? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Hier bied je specialistische ziekenhuiszorg inclusief de bijbehorende voorzieningen aan.

Het Flevoziekenhuis als werkgever

Het is altijd plezierig werken bij dit ziekenhuis. Persoonlijke ontwikkeling, coaching en doorgroeimogelijkheden staan centraal. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteedt aan een goede balans tussen werk en privé.

Als jij plezierig kan werken, komt dat ook de kwaliteit van de zorg ten goede. Daarom krijg je naast prima arbeidsvoorwaarden ook extra faciliteiten om jouw werk nog aangenamer te maken. Zo kun je deelnemen aan de hardloopgroep, WeightWatchers@Work, massages, meditatie en met korting naar de sportschool.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je tegenwoordig natuurlijk online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Binnen twee weken ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zijn ze hier tevreden over en zien ze een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatie.

De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. Sowieso volgt er na een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief eerst een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief? Dan krijg je daarna de uitnodiging om het zorg assessment te maken. In dit assessment test je jouw capaciteiten en persoonlijkheid.

Zijn de resultaten van het assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de HR-manager en jouw toekomstige leidinggevende. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure positief verlopen, wordt er een aanbod gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerktraject bij het Flevoziekenhuis.

Andere zorgbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge