DZB helpt mensen met het vinden van de werkplek die bij hen past en waar men gelukkig van wordt. Hierbij help je vooral mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard doe je dit vooral in de gemeente Leiden.

DZB als werkgever

Bij DZB zet jij je in voor een wereld waarin iedereen meedoet. Waarin iedereen wordt gewaardeerd en het beste in elkaar boven haalt. Ga je hier werken? Dan werk je om de kracht van ieder mens naar boven te halen. Je helpt mensen, met afstand tot de arbeidsmarkt, aan een fijne en goede werkplek. Zodat ze weer gelukkig zijn op hun werk.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat jij gelukkig bent op jouw werk. Diversiteit is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om flexibel te werken.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert hier online. Via de website vul je jouw motivatiebrief en CV in. Als de recruiter tevreden is, ga je door naar de volgende ronde. De stappen van de sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn.

Sowieso volgt er na een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief? Dan mag je door naar het online assessment. Tijdens dit online assessment kijken ze naar wie je bent als persoon, capaciteiten en kennisniveau. Zijn de resultaten van het online assessment positief?

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van DZB positief verlopen, wordt er een aanbod gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerktraject.

DZB

  • 560 mensen vinden jaarlijks via DZB een betaalde baan

  • 300+ mensen werken gedetacheerd via DZB

  • 660 mensen bieden we een werkplek binnen DZB

Cubiks Advanced curusoverzichtCubiks Advanced figuurreeksen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 600+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
16 lessen
33 testen
624+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 lesmateriaal
400+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

DZB assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.