DZB helpt werknemers met het vinden van de werkplek die bij hem past en waar men gelukkig van wordt.

DZB als werkgever

DZB zet zich in voor een wereld waar iedereen meedoet en waarin iedereen wordt gewaardeerd en beste naar elkaar boven halen. Ga je werken bij DZB? Dan werk je vanuit de gedachten om de kracht van ieder mens naar boven te halen. Jij helpt mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben weer aan een fijn en goede werkplek, zodat ze gelukkig zijn op hun werk. Maar gelukkig zorgt DZB niet alleen ervoor dat de mensen voor wie ze werken gelukkig zijn op het werk, maar zorgt ze ook voor de dat de mensen met wie ze werkt gelukkig zijn. Daarom vindt DZB het belangrijk dat jij je betrokken en gewaardeerd voelt voor wie jij bent als professional én als persoon. Diversiteit is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om flexibel te werken.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij DZB doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Zijn ze hier tevreden over en ziet DZB  een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij DZB. De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. Sowieso volgt er na een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief eerst een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief? Dan mag je door naar het online assessment van DZB. Tijdens dit online assessment wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en kennisniveau. Je krijgt alle informatie keurig op tijd zodat je je nog kunt voorbereiden op het online assessment van DZB. Zijn de resultaten van het online assessment van DZB positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van DZB positief verlopen wordt er een aanbod door DZB gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerk traject bij DZB.

DZB

  • 560 mensen vinden jaarlijks via DZB een betaalde baan

  • 300+ mensen werken gedetacheerd via DZB

  • 660 mensen bieden we een werkplek binnen DZB

Cubiks Logiks Advanced OefenpakketCubiks figuurreeksen oefenen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 400 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang.
  • 16 lessen.
  • 25 testen.
  • 424 oefenvragen.

Assessment onderdelen:

  • Verbaal
  • Numeriek
  • Abstract

Ook te koop als onderdeel van:

DZB assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.