Werken voor de kustprovincie in een maritieme stad, dat kan als je gaat bij werken bij de gemeente Vlissingen.

De gemeente Vlissingen als werkgever

Hier werk je bij een aantrekkelijke werkgever. De gemeentelijke organisatie is als de stad zelf: no-nonsens, direct, open en kleurrijk. De werksfeer is open en prettig. Met ruim 300 collega’s is het niet te massaal. De gemeente kent een grote verscheidenheid aan functies. Daarnaast is er plek voor zowel specialisten als generalisten. Ook word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Zo doet de gemeente er alles aan dat jij op de juiste plek zit en het beste kunt werken. Dit varieert van flexwerk plekken, thuiswerken, flexibele uren tot opleidingsmogelijkheden. Daarnaast geloven zij dat jij niet alleen vanuit vakkennis, maar ook vanuit betrokkenheid handelt en goede keuzes maakt. Daarom kun je er zeker van dat je bij een organisatie werkt waar mensen bevlogen zijn in hun werk, graag samenwerken en op die manier het verschil kunnen maken met andere gemeentes.

Sollicitatieprocedure

Wil je hier werken? Dan kan je via de email een CV en brief insturen. Zijn jouw brief en CV positief beoordeeld door de HR-managerDa ga je door naar de volgende stap in de sollicitatieprocedure. Je wordt namelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de HR-manager en de manager van de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Zien ze voldoende aanknopingspuntenDan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij gemeente Vlissingen. De volgende ronde betreft het online assessment van de gemeente Vlissingen. Het assessment van gemeente Vlissingen bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Bij een positief resultaat volgt een tweede gesprek. Mag je door naar de laatste rond van de sollicitatieprocedure bij gemeente Vlissingen? Dan volgt er een laatste gesprek over jouw arbeidsovereenkomst en kun je daarna jouw contract tekenen.

Gemeente Vlissingen

  • Aantal medewerkers: 300
  • Burgemeester: Bas van den Tillaar
  • De gemeentelijke organisatie bestaat uit drie directies. Ook Gemeentearchief Vlissingen behoort tot de gemeentelijke organisatie
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Gemeente Vlissingen assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.