Als je gaat werken bij HVG dan werk je in een internationale omgeving. Holland van Gijzen heeft namelijk kantoren in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en de VS. Kennis en vakkundigheid staat hier voorop.

Holland van Gijzen als werkgever

Daarin wordt er veel geïnvesteerd als je gaat werken bij HVG. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden. Je kan aan de HVG Law School cursussen en trainingen volgen. Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te doen aan de (multidisciplinaire) internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s. 

HVG doet zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, snelheid en cliëntgerichtheid voorop staan. Dat wordt ook van jou verwacht als je hier gaat werken. Maar de inzet krijg je ook dubbel en dwars terugbetaald.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij HVG wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, je cv, een motivatiebrief en eventueel je cijferlijsten, scriptie, en stagebeoordelingen.

Eerste gesprek

Is de recruitment afdeling hierover tevreden over en ziet HVG een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter.

Capaciteitentest

Na dit gesprek volgt een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest van HVG word je rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook word je probleemoplossend vermogen getoetst.

Tweede en laatste gesprek

Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling en een HR-manager. Als je dit gesprek goed hebt afgerond, ga je naar het laatste gesprek. Dit voer je met een senior medewerker en één of twee partners. Overtuig je alle mensen rondom de tafel dat jij de geschikte kandidaat ben? Dan kun je daarna aan de slag bij dit kantoor.

Holland van Gijzen

  • Omzet: 837 miljoen EUR (2018)
  • Aantal medewerkers: 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen
  • HVG Law maakt deel uit van het global EY Law netwerk met meer dan 3.500 professionals, 2400 juridische adviseurs en 1100 managed services professionals, die actief zijn vanuit 84 landen wereldwijd
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Holland van Gijzen assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.